
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
5kg Polewa/krem CARAVELLA COVER AVORIO AX52CU Master Martini:
Opis: polewa w postaci gęstego kremu wymagająca upłynnienia przed użyciem.
Do oblewania i dekorowania, nadaje połysk i strukturę.
Polewa nawet mocno schłodzona nie pęka, idealnie sprawdza się jako nośnik smakowy do kremów.
Ma delikatny, mleczno-śmietankowy, słodki smak z nutami karmelu i wanilii.
Składniki: cukier, nieuwodornione tłuszcze roślinne (palmowy, sojowy, słonecznikowy, rzepakowy, kukurydziany - w zmiennych proporcjach),
mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: wanilina.
(produkt bezglutenowy)
Opakowanie: 5 kg (wiaderko)
Kod produktu: AX52CU
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Zastosowanie: oblewanie, dekorowanie, nośnik smaku kremów
Indeks: COMPRITAL30
Marka: COMPRITAL
Indeks: BARRYCALLEBAUT50
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: MONALISA29
Marka: MONA LISA
Indeks: BARIMA34/2
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: SICAO04
Marka: CALLEBAUT
Indeks: MASTERMARTINI50
Marka: Master Martini
Polewa biała w dyskach.
Indeks: CHOCOVIC01
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z białej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.
Indeks: MASTERMARTINI21
Marka: Master Martini
Polewa do oblewania, doskonała do dekoracji ciast i tortów
Indeks: SICAO04(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CHOCOVIC06
Marka: CHOCOVIC
Kremowa, delikatna i gotowa do użycia - glazura z ciemnej czekolady przeznaczona do bezpośredniego oblewania i nadziewania.