PATERA OBROTOWA ∅ 305 x h 130 mm aluminiowa patera na nóżce z możliwością regulacji obracania
Elegancka i bardzo praktyczna - patera obrotowa na nóżce wykonana z aluminium >>> do dekorowania tortów i ekspozycji wypieków.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
RANT KWADRATOWY 400 x 400 mm x h 60 mm Frantyl:
Opis: kwadratowy rant cukierniczy wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;
może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;
dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).
Materiał: stal kwasoodporna
Wymiary: 400 x 400 mm x h 60 mm
Zastosowanie:
- pieczenie biszkoptów, ciast,
- przekładanie tortów, ciast,
- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,
Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;
jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
Producent: Frantyl
Szczegóły produktu
PATERA OBROTOWA ∅ 305 x h 130 mm aluminiowa patera na nóżce z możliwością regulacji obracania
Elegancka i bardzo praktyczna - patera obrotowa na nóżce wykonana z aluminium >>> do dekorowania tortów i ekspozycji wypieków.
PAVODECOR CIRCLES 3 PR006 PAVONI forma silikonowa do tworzenia ażurowych dekoracji eklerów
Kompletna linia form silikonowych dla prawdziwych artystów - twórz wyjątkowe torty, monoporcje i eklery o perfekcyjnym kształcie i doskonałym wykończeniu.
∅ 15 mm TYLKA DUŻA OKRĄGŁA 62331 THERMOHAUSER dysza do dekoracji ze stali nierdzewnej
Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej