Okrągły rant ze stali nierdzewnej z możliwością regulacji średnicy. Doskonała alternatywa dla klasycznych form i tortownic. Sprawdzi się w profesjonalnej pracowni, jak i zaciszu domowej kuchni.
Regulowany rant z podziałką - to doskonała alternatywa dla tradycyjnych blach i tortownic. Wykonany z trwałej i odpornej na odkształcenia stali nierdzewnej. Łatwy do utrzymania w czystości, nie rdzewieje i nadaje się do mycia w zmywarce. Rant sprzedawany jest w zestawie ze stalowymi spinkami - 2 sztuki.
Klasyczny rant cukierniczy z możliwością regulacji średnicy wykonany ze stali nierdzewnej.
Regulacja pozwala uzyskać wypieki o średnicy od 100 mm do 140 mm i wysokości 120 mm.
Wysokość rantu pozwala uzyskać większą ilość blatów z jednego biszkoptu.
Na zewnętrznej stronie rantu znajduje się specjalna podziałka która pozwala na ustawienie określonej średnicy rantu.
Gama rozpuszczalnych w tłuszczu barwników spożywczych charakteryzujących się wysoką koncentracją czystej substancji barwiącej. Intensywne barwniki w formie proszku o niskim dozowaniu łatwo rozpuszcza się w gęstych masach. Przeznaczone przede wszystkim do barwienia czekolady i mas cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu.
Laped Model Paste ➜ masa cukrowa do modelowania dekoracji na tort - stworzona dla prawdziwych artystów i profesjonalistów!
✔ Masa cukrowa do modelowania figurek.
✔ Masa cukrowa do modelowania kwiatów.
✔ Masa cukrowa do modelowania ozdób.
✔ Masa cukrowa do tworzenia słodkich dzieł sztuki!
Okrągły rant ze stali nierdzewnej z możliwością regulacji średnicy. Doskonała alternatywa dla klasycznych form i tortownic. Sprawdzi się w profesjonalnej pracowni, jak i zaciszu domowej kuchni.
Okrągły rant ze stali nierdzewnej z możliwością regulacji średnicy. Doskonała alternatywa dla klasycznych form i tortownic. Sprawdzi się w profesjonalnej pracowni, jak i zaciszu domowej kuchni.