dł. 12 cm SKROBKA CUKIERNICZA - DOROSIOWE RANTY stalowa skrobka z podziałką do pracy z kremem
Stalowa skrobka cukiernicza z podziałką przeznaczona do pracy z kremem. Doskonale sprawdzi się podczas dekorowania i tynkowania tortów.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
STALOWY RANT DO ŻELKI OWOCOWEJ - regulowany rant w zestawie ze spinkami >>> ze specjalnym przeznaczeniem do tworzenia wkładów owocowych do tortu.
![]()
Opis produktu
Czy w Twojej kuchni też brakuje formy do żelki owocowej?
Z serią dorosiowych rantów do żelki owocowej przygotujesz zawsze idealny wkład do tortu.
Sprawdź jakie to proste i wygodne rozwiązanie!
![]()
Regulowany rant do żelki owocowej >>> to kolejna propozycja dedykowana do domowej kuchni i pracowni cukierniczej - regulowane formy są bardzo praktyczne i uniwersalne.
![]()
Stalowe elementy rantu wykonane są z twardej i odpornej na odkształcenia stali nierdzewnej. Dodatkowo zajmują niewiele miejsca podczas przechowywania oraz są łatwe do utrzymania w czystości - można je bezpiecznie myć w zmywarce (bez obawy, że ulegną uszkodzeniu). Jednak po umyciu elementy rantu dobrze jest wytrzeć do sucha przed odłożeniem do szafki.
![]()
Rant doskonale sprawdzi się do:
![]()
- tworzenia wkładów owocowych do tortu (żelka)
- tworzenia chrupiących wkładów do tortu (chrupka)
- formowania niskich musów i deserów
![]()
WAŻNE INFORMACJE:
![]()
Okrągły rant cukierniczy z możliwością regulacji średnicy.
Wykonany ze stali nierdzewnej.
Regulacja pozwala uzyskać średnicę od 170 mm do 240 mm.
Stalowe spinki zapewniają szczelne połączenie elementów rantu.
Przeznaczony jest do tworzenia wkładów owocowych do tortu.
Uniwersalny i łatwy w użyciu rant wykonany ze stali odpornej na rdzę.
Wykazuje odporność na chłodzenie oraz mrożenie.
Rantu nie można używać w kuchence mikrofalowej, jednak można bezpiecznie myć go w zmywarce.
Idealnie sprawdzi się zarówno w domowej jak i profesjonalnej kuchni.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szczegóły produktu
dł. 12 cm SKROBKA CUKIERNICZA - DOROSIOWE RANTY stalowa skrobka z podziałką do pracy z kremem
Stalowa skrobka cukiernicza z podziałką przeznaczona do pracy z kremem. Doskonale sprawdzi się podczas dekorowania i tynkowania tortów.
dł. 14 cm SKROBKA CUKIERNICZA - DOROSIOWE RANTY stalowa skrobka z podziałką do pracy z kremem
Stalowa skrobka cukiernicza z podziałką przeznaczona do pracy z kremem. Doskonale sprawdzi się podczas dekorowania i tynkowania tortów.
dł. 25 cm SKROBKA CUKIERNICZA - DOROSIOWE RANTY stalowa skrobka z podziałką do pracy z kremem
Stalowa skrobka cukiernicza z podziałką przeznaczona do pracy z kremem. Doskonale sprawdzi się podczas dekorowania i tynkowania tortów.
250 x 250 x h 10 mm BLACHA PIEKARNIKOWA POD DOROSIOWE RANTY - stalowa blaszka z jednostronnym rantem
BLASZKA - MAŁA BLACHA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.
400 x 350 x h 25 mm BLACHA PIEKARNIKOWA POD DOROSIOWE RANTY - stalowa blaszka z jednostronnym rantem
BLACHA - DUŻA BLASZKA PIEKARNIKOWA - idealnie płaska podstawka pod dorosiowe ranty >>> pewność i stabilność podczas wypieku biszkoptów w rantach cukierniczych.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej