Cyfrowy termometr spożywczy w kolorze czerwonym pozwalający na odczyt temperatury w stopniach Celsjusza oraz Fahrenheita. Idealnie sprawdzi się do kontroli temperatury podczas przygotowywania potraw oraz napojów.
TERMOMETR PRESTO to niewielkich rozmiarów, uniwersalny w zastosowaniu termometr spożywczy. Pozwala na dokonywanie szybkich i dokładnych pomiarów przygotowywanych deserów, potraw oraz napojów. Pozwala na odczytywanie wyników pomiaru w stopniach Celsjusza (°C) oraz Fahrenheita (°F) - jednostki pomiaru zmienia się za pomocą przycisku umieszczonego na obudowie. Sonda pomiarowa termometru została wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej, natomiast obudowa z wytrzymałego plastiku. Termometr posiada cyfrowy wyświetlacz (LCD) oraz plastikową osłonkę zabezpieczającą końcówkę czujnika temperatury. Wykazuje odporność na działanie pary oraz wilgoci, jednak nie jest on wodoodporny (nie należy myć go w zmywarce ani narażać na zamoczenie), pozwala na codzienne użytkowanie w kuchni czy pracowni.
OFERTA DOTYCZY TERMOMETR CYFROWY PRESTO CZERWONY = miernik temperatury + osłonka końcówki czujnika temperatury + baterie
Cyfrowy termometr spożywczy w kolorze czerwonym pozwalający na odczyt temperatury w stopniach Celsjusza oraz Fahrenheita. Idealnie sprawdzi się do kontroli temperatury podczas przygotowywania potraw oraz napojów.
Zrównoważona ciemna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Kuwertura czekoladowa o niskiej płynności. Idealna jako baza do ganache, musów i kremów oraz jako dodatek do wypieków. Nadaje deserom intensywny smak i pozwala uzyskać zwartą i aksamitną konsystencję.
Forma silikonowa o klasycznym kształcie do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz.
Cyfrowy termometr spożywczy w kolorze czerwonym pozwalający na odczyt temperatury w stopniach Celsjusza oraz Fahrenheita. Idealnie sprawdzi się do kontroli temperatury podczas przygotowywania potraw oraz napojów.