RANT OKRĄGŁY ∅ 220 mm x h 60 mm Frantyl
  • RANT OKRĄGŁY ∅ 220 mm x h 60 mm Frantyl

RANT OKRĄGŁY ∅ 220 mm x h 60 mm Frantyl

FRANTYL43

Rant do ciasta anioł

31,00 zł
Brutto

31,00 zł / 1 szt.

Stawka VAT: 23.00%

W magazynie: 16

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

RANT OKRĄGŁY ∅ 220 mm x h 60 mm Frantyl:

Opis: rant cukierniczy wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;

może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;

dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).

Materiał: stal kwasoodporna

Wymiary: ∅ 220 mm x h 60 mm

Zastosowanie: 

- pieczenie biszkoptów, ciast,

- przekładanie tortów, ciast, 

- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,

Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;

jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.

Producent: Frantyl

Szczegóły produktu
FRANTYL43
16 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CALLEBAUT93

Marka: CALLEBAUT

1 kg CIEMNA CZEKOLADA 70.5% RECIPE N°70-30-38 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)

favorite_border favorite

Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 123,00 zł

123,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: SEMPRE15/2

Marka: SEMPRE

200 g WIÓRKI BIAŁE SEMPRE dekoracyjna posypka z białej czekolady 9 x 5 mm (produkt konfekcjonowany)

favorite_border favorite

Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.

Cena 22,00 zł

11,00 zł / 100 g

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE