![RANT OKRĄGŁY ∅ 340 mm x h 60 mm Frantyl RANT OKRĄGŁY ∅ 340 mm x h 60 mm Frantyl](https://www.cukieteria.pl/27287-large_default/rant-okragly-340-mm-x-h-60-mm-frantyl.jpg)
![RANT OKRĄGŁY ∅ 340 mm x h 60 mm Frantyl RANT OKRĄGŁY ∅ 340 mm x h 60 mm Frantyl](https://www.cukieteria.pl/27287-large_default/rant-okragly-340-mm-x-h-60-mm-frantyl.jpg)
RANT OKRĄGŁY ∅ 340 mm x h 60 mm Frantyl:
Opis: rant cukierniczy wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;
może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;
dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).
Materiał: stal kwasoodporna
Wymiary: ∅ 340 mm x h 60 mm
Zastosowanie:
- pieczenie biszkoptów, ciast,
- przekładanie tortów, ciast,
- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,
Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;
jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
Producent: Frantyl
Indeks: PAVONI240
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: ALFATEC06
Marka: ALFATEC PRO
Zestaw papierowych foremek do pieczenia i prezentacji o uniwersalnej tematyce, który sprawdzi się na każdą okazję. Idealny do wypieku babeczek i muffinów oraz serwowania eklerów i kawałków ciasta lub tortu. Doskonały sposób na prostą i spójną dekorację Twojego słodkiego stołu.
Indeks: TESCOMA48(1)
Marka: TESCOMA
Regulowany rant do wypieku gęstych ciast (np. biszkoptów) oraz formowania ciast i deserów w kształcie prostokąta. Wykonany z odpornej stali nierdzewnej. Do rantu dołączona jest przekładka umożliwiająca wypiek dwóch rodzajów ciasta jednocześnie. Wymiary od 28 x 20 cm do 50 x 34 cm.
Indeks: BIRKMANN62
Marka: BIRKMANN
Indeks: SWEETDECOR228
Marka: SWEET DECOR
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Indeks: PAVONI417
Marka: PAVONI ITALIA
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Indeks: DOROSIOWE03
Marka: DOROSIOWE RANTY
Okrągły rant ze stali nierdzewnej z możliwością regulacji średnicy. Doskonała alternatywa dla klasycznych form i tortownic. Sprawdzi się w profesjonalnej pracowni, jak i zaciszu domowej kuchni.
Indeks: SWEETDECOR227
Marka: SWEET DECOR
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.