
Indeks: CALLEBAUT10
Marka: CALLEBAUT
800g Crispearls™ Salted Caramel Chrupiące perełki w czekoladzie karmelowej CHF-CC-CCRISE0-02B Mona Lisa Callebaut
12,50 zł / 100 g
RANT PROSTOKĄTNY 300 x 400 mm x h 60 mm Frantyl:
Opis: prostokątny rant cukierniczy wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;
może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;
dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).
Materiał: stal kwasoodporna
Wymiary: 300 x 400 mm x h 60 mm
Zastosowanie:
- pieczenie biszkoptów, ciast,
- przekładanie tortów, ciast,
- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,
Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;
jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
Producent: Frantyl
Indeks: CALLEBAUT10
Marka: CALLEBAUT
Indeks: GRODRUK21
Marka: NOVACART
Indeks: PAVONI45
Marka: PAVONI ITALIA
Kwadratowe podkładki z wygodnym uchwytem wykonane z tworzywa przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Idealnie sprawdzą się do serwowania i prezentacji zarówno słodkich jak i wytrawnych wyrobów. Idealne pod monoporcje i przekąski. Przeznaczone do stosowania w cateringu i lokalach gastronomicznych.
Indeks: SILIKOMART499
Marka: SILIKOMART
Tapis Roulade to seria form silikonowych z rantem przeznaczonych do wypieku rolady biszkoptowej. Uniwersalna mata silikonowa z rantem do pieczenia i odlewania mas cukierniczych. Tapis Roulade 01 to prostokątna mata silikonowa o wymiarach dł. 422 x szer. 352 x wys. 8 mm.