Uniwersalna mata cukiernicza z włókna szklanego z powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się jako stolnica do wałkowania ciasta i masy cukrowej. Przeznaczona do pieczenia i mrożenia.
FIBERGLASS - SERIA UNIWERSLANYCH MAT CUKIERNICZYCH Z WŁOKNA SZKLANEGO Z POWŁOKĄ SILIKONOWĄ.
Wykonanych z odpornego włókna szklanego z zabezpieczającą powłoką silikonową. Zastosowane materiały oraz sposób wykonania mat zapewnia ich uniwersalność w zastosowaniu i niezawodność podczas pracy. Materiał wykazuje odporność na działanie temperatur w zakresie od (-) 60°C do (+) 230°C. Maty charakteryzują się gładką powierzchnią, dzięki czemu nadają cię do wałkowania ciasta lub masy cukrowej. Maty wykonane z włókna szklanego nie nadają się użytkowania w kuchence mikrofalowej. Maty są łatwe do przechowywania (elastyczność materiału) oraz utrzymania w czystości (dzięki możliwości mycia w zmywarce). Podczas pracy z matami cukierniczymi nie należy stosować ostrych narzędzi i przyborów kuchennych (noże, foremki do wykrawania, radełka itp.).
Zastosowanie:
jako stolnica (do wałkowania ciasta i masy cukrowej, tworzenia dekoracji, składania tortów itp.)
do pieczenia (ciasta kruchego, ciasta francuskiego, ciasta parzonego)
do chłodzenia i mrożenia (torty lodowe, dekoracje czekoladowe itp.)
Szczegóły produktu
SILIKOMART59
15 Przedmioty
Opis
NUMER KATALOGOWY
70.626.87.0065
NAZWA HANDLOWA
FIBERGLASS 5
ILOŚĆ SZTUK W OPAKOWANIU
1 SZTUKA
OPAKOWANIE
FOLIA ZABEZPIECZAJĄCA
WYMIARY
400 mm x 300 mm
RODZAJ
MATA Z WŁOKNA SZKLANEGO
KSZTAŁT
PROSTOKĄTNY
KOLOR
BIAŁY | CZARNY
MATERIAŁ
WŁÓKNO SZKLANE | SILIKON
PRZEZNACZENIE
DO KONTAKTU Z ŻYWNOŚCIĄ
ZASTOSOWANIE
UNIWERSALNE | PIECZENIE | MROŻENIE | JAKO STOLNICA
ODPORNOŚĆ NA TEMPERATURY
od (-) 60°C do (+) 230°C
SERIA PRODUKTOWA
FIBERGLASS
UŻYTKOWANIE W KUCHENCE MIKROFALOWEJ
NIE
MOŻLIWOŚĆ MYCIA W ZMYWARCE
TAK
MOŻLIWOŚĆ CHŁODZENIA
TAK
MOŻLIWOŚĆ MROŻENIA
TAK
MOŻLIWOŚĆ SZOKOWEGO ZAMRAŻANIA
TAK
MOŻLIWOŚĆ PIECZENIA
TAK
SILIKOMART59
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Gotowy do użycia klej spożywczy o żelowej konsystencji. Niezbędny element podczas tworzenia przestrzennych dekoracji oraz figurek z masy cukrowej i marcepanu.
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Seria innowacyjnych form z mikroperforacja do wypieku eklerów (ciasta parzonego). Mata zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień zarumienienia oraz wyjątkowa kruchość i chrupkość wypieków.
Mata cukiernicza z włókna szklanego z powłoką silikonową i szablonem okręgów. Przeznaczona do wypieku makaroników. Doskonale sprawdzi się jako stolnica do wałkowania ciasta i masy cukrowej, nadaje się zarówno do pieczenia i mrożenia.
Mata cukiernicza z szablonem okręgów. Wykonana z włókna szklanego pokrytego powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się do wypieku makaroników, ciasta parzonego oraz pracy z czekoladą.
Mata cukiernicza z szablonem okręgów. Wykonana z włókna szklanego pokrytego powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się do wypieku makaroników, ciasta parzonego oraz pracy z czekoladą.
Mata cukiernicza z szablonem okręgów. Wykonana z włókna szklanego pokrytego powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się do wypieku makaroników, ciasta parzonego oraz pracy z czekoladą.
Uniwersalna mata cukiernicza z włókna szklanego z powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się jako stolnica do wałkowania ciasta i masy cukrowej. Przeznaczona do pieczenia i mrożenia.
Uniwersalna mata cukiernicza z włókna szklanego z powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się jako stolnica do wałkowania ciasta i masy cukrowej. Przeznaczona do pieczenia i mrożenia.
Uniwersalna mata cukiernicza z włókna szklanego z powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się jako stolnica do wałkowania ciasta i masy cukrowej. Przeznaczona do pieczenia i mrożenia.
Uniwersalna mata cukiernicza z włókna szklanego z powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się jako stolnica do wałkowania ciasta i masy cukrowej. Przeznaczona do pieczenia i mrożenia.