Indeks: SILIKOMART163
Marka: SILIKOMART
1 szt Tylka rosyjska PŁATEK ŚNIEGU Ø 43.435.99.0001 Silikomart
24,00 zł / 1 szt.
250g Izomalt granulowany K-120 Food Colours:
Izomalt w postaci drobnych granulek.
Opis: produkt w postaci drobnych granulek, po podgrzaniu tworzy przejrzystą masę, z której można formować dekoracje,
takie jak lizaki, tafle lodu, fale. Po zastygnięciu pozostaje krystaliczny i przejrzysty. Może być barwiony.
Stosowany również jako niskokaloryczny środek słodzący. Odpowiedni dla diabetyków.
Jest odporny na wysokie temperatury, co pozwala na zachowanie jego struktury podczas gotowania i pieczenia.
Pełni w produktach funkcje przeciw-zbrylające oraz wypełniające.
Opakowanie: 250 g
Oznaczenie: E953
Kod produktu: K-120
Indeks: SILIKOMART163
Marka: SILIKOMART
Indeks: MODECOR407/2
Marka: MODECOR
Indeks: BARIMA91
Marka: BARBARA LUIJCKX
Biała czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Indeks: FOODCOLOURS262
Marka: FOOD COLOURS
Jak otynkować tort Ganache zobacz na www.akademiatortu.pl
Indeks: LOUISFRANCOIS25
Marka: LOUIS FRANCOIS
Odwodniony syrop glukozowy w proszku - dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych o wielu właściwościach.
Indeks: LOUISFRANCOIS33
Marka: LOUIS FRANCOIS
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.
Indeks: BABBI07
Marka: BABBI
Indeks: SOSA450
Marka: Sosa Ingredients
Zamiennik dla sacharozy otrzymywany ze skrobii tapioki.
Indeks: COMPRITAL162
Marka: COMPRITAL
Cukier prosty otrzymywany w procesie częściowej hydrolizy skrobi - maltodekstryna. Funkcjonalny dodatek spożywczy o zróżnicowanym zastosowaniu (do lodów i cukiernictwa).
Indeks: SOSA353
Marka: Sosa Ingredients
Odwodniony syrop glukozowy w proszku - dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych o wielu właściwościach.
Indeks: SOSA361
Marka: Sosa Ingredients
Czysty izomalt w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Idealnie sprawdzi się do tworzenia różnego rodzaju dekoracji.
Indeks: LOUISFRANCOIS12
Marka: LOUIS FRANCOIS
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.