Indeks: GRODRUK26
Marka: NOVACART
∅ 32 cm PODKŁAD MICROTRIPLO ZŁOTY z karbowanym brzegiem wysokość ok. 4 mm
25g GUMA TRAGAKANTOWA (E413) guma pochodzenia roślinnego K-140 Food Colours:
Opis: produkt pochodzenia roślinnego w postaci proszku, do stosowania w masach cukrowych.
Zwiększa elastyczność i plastyczność masy, przyspiesza jej wysychanie. Doskonale sprawdza się
przy tworzeniu figurek i kwiatów. Polecana również jako dodatek do mas cukrowych wykonywanych
samodzielnie. Jest naturalnym zamiennikiem CMC (karboksymetylocelulozy).
Opakowanie: 25 g
Dozowanie: 4 łyżeczki/1kg masy cukrowej
Kod produktu: K-140
Oznaczenie: E413
Indeks: GRODRUK26
Marka: NOVACART
Indeks: GRODRUK21
Marka: NOVACART
Indeks: LUBECA38
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: SOSA69
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA501
Marka: Sosa Ingredients
Modyfikowane białko sojowe - naturalny dodatek o właściwościach napowietrzających, zagęszczających i poprawiających teksturę. Stosowany jest jako substytut albuminy. Może być stosowany w wyrobach przeznaczonych dla wegan i wegetarian.
Indeks: FOODCOLOURS294
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: SOSA338
Marka: Sosa Ingredients
Przeznaczony do bezpośredniego użycia środek zagęszczający do zimnych i gorących sosów. Dodatek wystarczy dokładnie wymieszać (za pomocą trzepaczki lub miksera) z zagęszczanym sosem.
Indeks: SOSA452
Marka: Sosa Ingredients
Substancja zagęszczająca pochodzenia roślinnego - pektyna z dodatkiem wapnia i sacharozy. Przeznaczona do stosowania w wyrobach owocowych o obniżonej zawartości cukru i wapnia.
Indeks: SOSA86
Marka: Sosa Ingredients
Naturalna substacja E-417 zagęszczająca do wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE295(1)
Marka: SEMPRE
Maczka chleba świętojańskiego - guma karobowa - jest naturalnym roślinnym hydrokoloidem otrzymywanym z mielonego bielma nasion drzewa świętojańskiego.
Indeks: BARIMA157
Marka: DREIDOPPEL
Produkt na bazie cukru i żelatyny o neutralnym smaku - przeznaczony do stabilizowania słodzonej bitej śmietany, kremów cukierniczych oraz tortów i deserów musowych.
Indeks: LOUISFRANCOIS05
Marka: LOUIS FRANCOIS
Pektyna przeznaczona przede wszystkim do stosowania podczas produkcji lustrzanych glazur z miąższem owocowym.
Indeks: LOUISFRANCOIS27
Marka: LOUIS FRANCOIS
Żelatyna rybna w proszku o mocy żelowania 200 BLOOM.
Indeks: RÓŻNE224
Marka: SEMPRE
Żelatyna spożywcza pozyskiwana z kolagenu pochodzenia wieprzowego w formie drobnych granulek.
Indeks: FOODCOLOURS293(1)
Marka: FOOD COLOURS
Roślinny zamiennik żelatyny - agar agar - w małym opakowaniu, idealnym do użytku domowego.
Indeks: FOODCOLOURS86
Indeks: SOSA280
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: LOUISFRANCOIS31
Marka: LOUIS FRANCOIS
Skrobia kukurydziana - stosowana jako dodatek o właściwościach zagęszczających.