
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
25g GUMA TRAGAKANTOWA (E413) guma pochodzenia roślinnego K-140 Food Colours:
Opis: produkt pochodzenia roślinnego w postaci proszku, do stosowania w masach cukrowych.
Zwiększa elastyczność i plastyczność masy, przyspiesza jej wysychanie. Doskonale sprawdza się
przy tworzeniu figurek i kwiatów. Polecana również jako dodatek do mas cukrowych wykonywanych
samodzielnie. Jest naturalnym zamiennikiem CMC (karboksymetylocelulozy).
Opakowanie: 25 g
Dozowanie: 4 łyżeczki/1kg masy cukrowej
Kod produktu: K-140
Oznaczenie: E413
Indeks: SWEETDECOR45/19
Marka: SWEET DECOR
Aromat spożywczy w postaci proszku przeznaczony do aromatyzowania oraz nadawania smaku różnego rodzaju wyrobom cukierniczym.
Indeks: SWEETDECOR45/15
Marka: SWEET DECOR
Aromat spożywczy w postaci proszku przeznaczony do aromatyzowania oraz nadawania smaku różnego rodzaju wyrobom cukierniczym.
Indeks: GRODRUK21
Marka: NOVACART
Indeks: SOSA441
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA439
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: MODECOR1095
Marka: MODECOR
Indeks: SOSA288
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA309
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA468
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: FOODCOLOURS86
Indeks: SOSA69
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA266
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SEMPRE294
Marka: SEMPRE
Inulina z korzenia cykorii - dodatek spożywczy pozwalający na produkcję lodów i wyrobów cukierniczych o obniżonej wartości energetycznej - stosowana jako zamiennik tłuszczu i sacharozy.
Indeks: SOSA473
Marka: Sosa Ingredients
Naturalna substancja zagęszczająca pozyskiwana z korzeni kuzu - skrobia w postaci proszku. Charakteryzuje się uniwersalnością w zastosowaniu dzięki neutralnemu smakowi. Wykazuje nieco silniejsze działanie zagęszczające w porównaniu do skrobi ziemniaczanej czy kukurydzianej.
Indeks: SOSA501
Marka: Sosa Ingredients
Modyfikowane białko sojowe - naturalny dodatek o właściwościach napowietrzających, zagęszczających i poprawiających teksturę. Stosowany jest jako substytut albuminy. Może być stosowany w wyrobach przeznaczonych dla wegan i wegetarian.
Indeks: SOSA469
Marka: Sosa Ingredients
Dodatek gumy ksantanowej pozwala na uzyskanie produktów o wyjątkowo kremowej i przyjemnej konsystencji. Doskonale sprawdzi się jako dodatek do lodów czy sosów oraz bezglutenowych wypieków. Łatwy w użyciu dodatek o szerokim zastosowaniu w gastronomii oraz cukiernictwie.
Indeks: SOSA349
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA310
Marka: Sosa Ingredients