
450,00 zł / 100 ml
Le Sirop de Monin
Grenadine Le Sirop de Monin to uniwersalny w zastosowaniu syrop cukrowy o intensywnej czerwonej barwie i lekko cierpkim smaku czerwonych owoców z nutą wanilii.
Smak: czerwone owoce z wanilią, lekko cierpki
Barwa: czerwona, intensywna
Konsystencja: płynna
Opakowanie: 0,7l (700 ml/70cl szklana butelka)
Składniki: cukier, woda, koncentrat soku owocowego, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), naturalny aromat, naturalny aromat waniliowy z innymi naturalnymi aromatami, barwnik: czerwień koszenilowa (E129); zawartość całkowita soku owocowego (10%), w tym (8%) soku z czarnej porzeczki, (1%) soku malinowego, (1%) soku z czarnego bzu; barwnik (E129) może mieć negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Warunki przechowywania:
Wartość odżywcza w 100 ml produktu: |
|
Wartość energetyczna |
1263/302 kJ/kcal |
Tłuszcz |
0,0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,0 g |
Węglowodany: |
74,5 g |
- w tym cukry |
74,5 g |
Białko |
0,0 g |
Sól |
0,04 g |
Katalogi do pobrania:
Indeks: MONIN79
Marka: MONIN
Indeks: MONIN34
Marka: MONIN
Indeks: CALLEBAUT100
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowe połączenie białej czekolady z aromatem pomarańczowym o nietuzinkowej i wyrazistej barwie - idealna do barwienia i aromatyzowania. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
Indeks: MONIN69
Marka: MONIN
Indeks: MONIN163
Marka: MONIN
Indeks: CALLEBAUT93
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.