seria słodkich syropów na bazie cukru i wody z naturalnymi barwnikami i aromatami;
wydajne i uniwersalne w zastosowaniu, idealnie sprawdzą się w napojach, deserach oraz wypiekach;
oryginalne smaki, doskonale pasują do kaw, gorącej czekolady, koktajli, napojów mrożonych oraz słodkich drinków;
syropy po otwarciu należy przechowywać w temperaturze pokojowej i zużyć w ciągu 3 miesięcy;
standardowe proporcje do zastosowania w napojach do 1:8 (1 porcja syropu na 8 porcji płynu);
rozlewane są do eleganckich szklanych butelek o pojemności 700 ml, do których idealnie pasują pompki o pojemności 5 ml i 10 ml;
przy stosowaniu pompek do dozowania syropów należy pamiętać o ich regularnym czyszczeniu ciepłą wodą.
Cinnamon Roll - syrop smakowy inspirowany klasycznymi szwedzkimi bułeczkami drożdżowymi z cynamonem - syrop cukrowy łączący korzenne nuty cynamonu z otulającym aromatem drożdżowych wypieków. Takie połączenie składników tworzy doskonały dodatek do różnego rodzaju rozgrzewających (i nie tylko) napojów. Idealnie sprawdzi się do ulubionej kawy z mlekiem, gorącej czekolady, a także Cold Brew czy Bubble Tea. Stwórz swój autorski aromatyczny napój!
Składniki: cukier, woda, naturalny aromat cynamonu z innymi naturalnymi aromatami, naturalny aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), barwnik: karmel (E150a).
Zastosowanie: czarna kawa, kawy z mlekiem, napoje kawowe, gorąca czekolada, grzane piwo, grzane wino, lemoniada na gorąco, rozgrzewające herbaty, koktajle, drinki, kawa mrożona, herbata mrożona i... co tylko zechcesz! Dodatkowo syrop doskonale sprawdza się jako dodatek smakowy i aromatyczny do różnego rodzaju potraw (np. naleśników na słodko), wypieków (ciasteczka, babeczki itp.), deserów (np. domowy budyń), kremów (śmietanowych) i mas cukierniczych (na bazie czekolady lub mascarpone), a także do nasączania biszkoptów itp.
Warunki przechowywania: produkt w fabrycznie zamkniętym opakowaniu należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych; termin przydatności produktu w szczelnie zamkniętym fabrycznie opakowaniu to 24 miesiące od daty produkcji; po otwarciu produkt należy przechowywać w temperaturze pokojowej (18-20°C); po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego oraz obcych zapachów; produkt należy spożyć w ciągu 3 miesięcy od momentu otwarcia.
Wyjątkowy aromat i piękna bursztynowa barwa. Subtelnie słodki smak z delikatną pikantną nutą. To właśnie syrop cynamonowy! Niezbędny dodatek do rozgrzewających kaw i zimowej herbaty. Tego smaku nie może zabraknąć w Twojej kawiarni!
Biała czekolada o wysokiej płynności i charakterystycznym mlecznym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
Klasyczna biała czekolada z dobrym bilansem tłuszczu mlecznego i cukru.