Cyfrowe urządzenie do topienia i podgrzewania czekolady o pojemności 6 litrów (jeden pojemnik). Bezwodny system ogrzewania zapewniający równomierne rozprowadzanie temperatury.
2 x 2 l CARAPHOT MINI 2 09.CPM2 ICB TECNOLOGIE analogowe urządzenie do rozpuszczania i podgrzewania polew
Analogowe urządzenie do topienia i podgrzewania polew czekolady o pojemności 4 litrów (dwa pojemniki). Bezwodny system ogrzewania zapewniający równomierne rozprowadzanie temperatury.
Opis produktu
CHOCOLATE MELTER CARAPHOT TWO - ANALOGOWY PODGRZEWACZ DO CZEKOLADY I POLEW - URZĄDZENIE STWORZONE I ZAPROJEKTOWANE DO TOPIENIA POLEW I UTRZYMANIA ICH TEMPERATURY.
![]()
Analogowy podgrzewacz składa się ze stalowej obudowy oraz dwóch okrągłych pojemników - każdy o pojemności 2 litrów. Wyjmowane pojemniki są łatwe do utrzymania w czystości. Urządzenie wykorzystuje suchy system podgrzewania pojemników na dnie i po bokach - zapewnia to równomierne rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierne rozpuszczanie polew. Podgrzewacz kontroluje temperaturę czekolady za pomocą analogowego termostatu, który pozwala na ustawienie temperatury. Podgrzewacz przeznaczony jest do topienia i utrzymywania temperatury - czekolady, sosów, kremów oraz pole cukierniczych. Doskonale sprawdza się do polewania i dekorowania lodów rzemieślniczych, lodów włoskich, lodów na patyku, mrożonego jogurtu itp.
![]()
CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU
![]()
-
trwała konstrukcja ze stali nierdzewnej
-
okrągłe pojemniki wykonane ze stali nierdzewnej
-
zdejmowane pojemniki
-
suchy (bezwodny) system ogrzewania (od spodu i po bokach)
-
równomierne rozprowadzanie temperatury - równomierne topienie polew
-
analogowy termostat do dokładnej regulacji temperatury
-
możliwość zabudowy
![]()
![]()
| DANE TECHNICZNE | |
| POJEMNOŚĆ | 4.0 l = 2 x 2.0 l |
| NAPIĘCIE | 0.6 kW |
| MOC | 110/220 V |
| REGULACJA TEMPERATURY | TAK |
| MAKSYMALNA TEMPERATURA | 50°C |
| WYMIARY | 200 x 450 x 150 mm |
| NUMER KATALOGOWY | 09.CPM2 |
| LICZBA POJEMNIKÓW | 2 |
| WAGA | 5.0 kg |
| SREDNICA WEWNĘTRZNA POJEMNIKA | 190 mm |
| ŚREDNICA ZEWNĘTRZNA POJEMNIKA | 210 mm |
| WYSOKOŚĆ POJEMNIKA | 140 mm |
![]()
![]()
FILM INSTRUKTAŻOWY
![]()
![]()
![]()
![]()
Szczegóły produktu
- NUMER KATALOGOWY
- 09.CPM2
- NAZWA HANDLOWA
- CARAPHOT MINI 2
- WAGA
- 5.0 kg
- OPAKOWANIE
- TEKTUROWE OPAKOWANIE OCHRONNE
- WYMIARY
- 200 x 450 x 150 mm
- WYSOKOŚĆ
- 140 mm
- ŚREDNICA
- 190-210 mm
- POJEMNOŚĆ
- 4.0 l (2 x 2.0 l)
- RODZAJ
- ANALOGOWY DWUKOMOROWY PODGRZEWACZ DO CZEKOLADY I POLEW
- KOLOR
- SREBRNY
- MATERIAŁ
- STAL NIERDZEWNA
- PRZEZNACZENIE
- URZĄDZENIE DO CZEKOLADY I POLEW
- ZASTOSOWANIE
- DO TOPIENIA I PODGRZEWANIA
- SERIA PRODUKTOWA
- CHOCOLATE MELTER CARAPHOT TWO