• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

analogowe urządzenie do topienia i podgrzewania czekolady i polew cukierniczych
  • analogowe urządzenie do topienia i podgrzewania czekolady i polew cukierniczych

2 x 2 l CARAPHOT MINI 2 09.CPM2 ICB TECNOLOGIE analogowe urządzenie do rozpuszczania i podgrzewania polew

ICB14

Analogowe urządzenie do topienia i podgrzewania polew czekolady o pojemności 4 litrów (dwa pojemniki). Bezwodny system ogrzewania zapewniający równomierne rozprowadzanie temperatury.

3 500,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

CHOCOLATE MELTER CARAPHOT TWO - ANALOGOWY PODGRZEWACZ DO CZEKOLADY I POLEW - URZĄDZENIE STWORZONE I ZAPROJEKTOWANE DO TOPIENIA POLEW I UTRZYMANIA ICH TEMPERATURY. 

Analogowy podgrzewacz składa się ze stalowej obudowy oraz dwóch okrągłych pojemników - każdy o pojemności 2 litrów. Wyjmowane pojemniki są łatwe do utrzymania w czystości. Urządzenie wykorzystuje suchy system podgrzewania pojemników na dnie i po bokach - zapewnia to równomierne rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierne rozpuszczanie polew. Podgrzewacz kontroluje temperaturę czekolady za pomocą analogowego termostatu, który pozwala na ustawienie temperatury. Podgrzewacz przeznaczony jest do topienia i utrzymywania temperatury - czekolady, sosów, kremów oraz pole cukierniczych. Doskonale sprawdza się do polewania i dekorowania lodów rzemieślniczych, lodów włoskich, lodów na patyku, mrożonego jogurtu itp.

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU

  • trwała konstrukcja ze stali nierdzewnej

  • okrągłe pojemniki wykonane ze stali nierdzewnej

  • zdejmowane pojemniki

  • suchy (bezwodny) system ogrzewania (od spodu i po bokach)

  • równomierne rozprowadzanie temperatury - równomierne topienie polew

  • analogowy termostat do dokładnej regulacji temperatury

  • możliwość zabudowy

DANE TECHNICZNE
POJEMNOŚĆ 4.0 l = 2 x 2.0 l
NAPIĘCIE 0.6 kW
MOC 110/220 V
REGULACJA TEMPERATURY TAK
MAKSYMALNA TEMPERATURA 50°C
WYMIARY 200 x 450 x 150 mm
NUMER KATALOGOWY 09.CPM2
LICZBA POJEMNIKÓW 2
WAGA 5.0 kg
SREDNICA WEWNĘTRZNA POJEMNIKA 190 mm
ŚREDNICA ZEWNĘTRZNA POJEMNIKA 210 mm
WYSOKOŚĆ POJEMNIKA 140 mm

FILM INSTRUKTAŻOWY

Szczegóły produktu
ICB14
1 Przedmiot

Opis

NUMER KATALOGOWY
09.CPM2
NAZWA HANDLOWA
CARAPHOT MINI 2
WAGA
5.0 kg
OPAKOWANIE
TEKTUROWE OPAKOWANIE OCHRONNE
WYMIARY
200 x 450 x 150 mm
WYSOKOŚĆ
140 mm
ŚREDNICA
190-210 mm
POJEMNOŚĆ
4.0 l (2 x 2.0 l)
RODZAJ
ANALOGOWY DWUKOMOROWY PODGRZEWACZ DO CZEKOLADY I POLEW
KOLOR
SREBRNY
MATERIAŁ
STAL NIERDZEWNA
PRZEZNACZENIE
URZĄDZENIE DO CZEKOLADY I POLEW
ZASTOSOWANIE
DO TOPIENIA I PODGRZEWANIA
SERIA PRODUKTOWA
CHOCOLATE MELTER CARAPHOT TWO
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
20 innych produktów w tej samej kategorii: