- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
REGULOWANY WAŁEK DO CIASTA 630182 TESCOMA wałek z tworzywa z regulacją grubości wałkowania
Niezbędny w każdej domowej kuchni i pracowni cukierniczej - regulowany wałek do ciasta. Pomyśl tylko o zawsze perfekcyjnie wypieczonych ciasteczkach i tartach... lub o idealnie cienkim domowym makaronie... lub o perfekcyjnie ulepionych domowych pierogach...
Wałek z regulacją grubości wałkowanego ciasta - to niezbędne wyposażenie każdej domowej kuchni i pracowni cukierniczej. Pozwala na równomierne rozwałkowanie ciasta o grubości od 2 do 8 milimetrów. Wykonany z wytrzymałego i jakościowego tworzywa sztucznego, które jest całkowicie bezpieczne w kontakcie z żywnością. Na rękojeści wałka umieszczona jest numeracja, która pozwala w łatwy sposób ustawić odpowiednią grubość wałkowania - zależnie od rodzaju ciasta. Wałek należy myć wyłącznie ręcznie - pod bieżącą wodą z dodatkiem delikatnego środka czyszczącego. Stosowanie wałka z regulacją pozwala na przygotowanie idealnie cienkiego domowego makaronu, równomiernie wypieczonych ciasteczek i pierniczków, doskonałych domowych pierogów i wiele, wiele więcej.
SPOSÓB UŻYCIA - cyfry na rękojeści wałka są informują o grubości wałkowanego ciasta w milimetrach; w celu ustawienia odpowiedniej grubości należy obrócić rękojeść, tak by wymagana cyfra (grubość) była skierowana do góry; w tak ustawionej pozycji rękojeści wałek pozwala na rozwałkowanie ciasta na ustawioną grubość (w milimetrach); maksymalna szerokość wałkowanego ciasta to 26 centymetrów; po ustawieniu na rękojeści cyfry "0" - wałek zachowuje się jak klasyczny wałek do ciasta.
SCHEMAT PRODUKTU:
FILM INSTRUKTAŻOWY:
Opis
- NUMER KATALOGOWY
- 630182
- NAZWA HANDLOWA
- WAŁEK DO CIASTA Z REGULACJĄ GRUBOŚCI
- OPAKOWANIE
- KARTONOWE OPAKOWANIE OCHRONNE Z INSTRUKCJĄ
- GRUBOŚĆ
- WAŁKOWANEGO CIASTA 2-8 MILIMETRÓW
- DŁUGOŚĆ
- CZĘŚCI ROBOCZEJ - 26 CENTYMETRÓW
- DŁUGOŚĆ
- CAŁKOWITA - 50 CENTYMETRÓW
- RODZAJ
- WAŁEK Z REGULACJĄ GRUBOŚCI
- KSZTAŁT
- KLASYCZNY
- KOLOR
- BIAŁY | ŻÓŁTY
- MATERIAŁ
- PLASTIK
- PRZEZNACZENIE
- DO KONTAKTU Z ŻYWNOŚCIĄ
- ZASTOSOWANIE
- RÓWNOMIERNE WAŁKOWANIE
- SERIA PRODUKTOWA
- DELICIA TESCOMA
- GWARANCJA PRODUCENTA
- 3 LATA
- MOŻLIWOŚĆ MYCIA W ZMYWARCE
- NIE
Indeks: THERMOHAUSER445
Marka: THERMOHAUSER
Wałek z tworzywa sztucznego ∅ 80 x dł. 400 mm 44931 THermohauser
Indeks: THERMOHAUSER284
Marka: THERMOHAUSER
Wałek drewniany ∅ 90 mm x dł. 400 mm na metalowych łożyskach 44935 Thermohauser
Indeks: STALGAST49
Marka: STALGAST
Wałek drewniany ∅ 100 x dł. 395 mm na łożyskach kulkowych Stalgast
Indeks: THERMOHAUSER445
Marka: THERMOHAUSER
Wałek z tworzywa sztucznego ∅ 80 x dł. 400 mm 44931 THermohauser
Indeks: TESCOMA122
Marka: TESCOMA
dł. 20 cm WAŁEK REGULOWANY 630565 TESCOMA wałek z tworzywa z regulacją grubości wałkowania
Niezbędny w każdej domowej kuchni i pracowni cukierniczej - regulowany wałek do ciasta. Pomyśl tylko o zawsze perfekcyjnie wypieczonych ciasteczkach i tartach... lub o idealnie cienkim domowym makaronie... lub o perfekcyjnie ulepionych domowych pierogach...