W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
REGULOWANY WAŁEK DO CIASTA 630182 TESCOMA wałek z tworzywa z regulacją grubości wałkowania
Niezbędny w każdej domowej kuchni i pracowni cukierniczej - regulowany wałek do ciasta. Pomyśl tylko o zawsze perfekcyjnie wypieczonych ciasteczkach i tartach... lub o idealnie cienkim domowym makaronie... lub o perfekcyjnie ulepionych domowych pierogach...
Opis produktu
Wałek z regulacją grubości wałkowanego ciasta - to niezbędne wyposażenie każdej domowej kuchni i pracowni cukierniczej. Pozwala na równomierne rozwałkowanie ciasta o grubości od 2 do 8 milimetrów. Wykonany z wytrzymałego i jakościowego tworzywa sztucznego, które jest całkowicie bezpieczne w kontakcie z żywnością. Na rękojeści wałka umieszczona jest numeracja, która pozwala w łatwy sposób ustawić odpowiednią grubość wałkowania - zależnie od rodzaju ciasta. Wałek należy myć wyłącznie ręcznie - pod bieżącą wodą z dodatkiem delikatnego środka czyszczącego. Stosowanie wałka z regulacją pozwala na przygotowanie idealnie cienkiego domowego makaronu, równomiernie wypieczonych ciasteczek i pierniczków, doskonałych domowych pierogów i wiele, wiele więcej.
SPOSÓB UŻYCIA - cyfry na rękojeści wałka są informują o grubości wałkowanego ciasta w milimetrach; w celu ustawienia odpowiedniej grubości należy obrócić rękojeść, tak by wymagana cyfra (grubość) była skierowana do góry; w tak ustawionej pozycji rękojeści wałek pozwala na rozwałkowanie ciasta na ustawioną grubość (w milimetrach); maksymalna szerokość wałkowanego ciasta to 26 centymetrów; po ustawieniu na rękojeści cyfry "0" - wałek zachowuje się jak klasyczny wałek do ciasta.
SCHEMAT PRODUKTU:
FILM INSTRUKTAŻOWY:
Szczegóły produktu
- NUMER KATALOGOWY
- 630182
- NAZWA HANDLOWA
- WAŁEK DO CIASTA Z REGULACJĄ GRUBOŚCI
- OPAKOWANIE
- KARTONOWE OPAKOWANIE OCHRONNE Z INSTRUKCJĄ
- GRUBOŚĆ
- WAŁKOWANEGO CIASTA 2-8 MILIMETRÓW
- DŁUGOŚĆ
- CAŁKOWITA - 50 CENTYMETRÓW
- DŁUGOŚĆ
- CZĘŚCI ROBOCZEJ - 26 CENTYMETRÓW
- RODZAJ
- WAŁEK Z REGULACJĄ GRUBOŚCI
- KSZTAŁT
- KLASYCZNY
- KOLOR
- BIAŁY | ŻÓŁTY
- MATERIAŁ
- PLASTIK
- PRZEZNACZENIE
- DO KONTAKTU Z ŻYWNOŚCIĄ
- ZASTOSOWANIE
- RÓWNOMIERNE WAŁKOWANIE
- SERIA PRODUKTOWA
- DELICIA TESCOMA
- GWARANCJA PRODUCENTA
- 3 LATA
- MOŻLIWOŚĆ MYCIA W ZMYWARCE
- NIE
0.5 kg Orzechy arachidowe prażone połówki (produkt konfekcjonowany)
Prażone orzechy ziemne w połówkach. Wygodne opakowanie z zamknięciem zapewniające łatwe przechowywanie i świeżość produktu!
Seria form silikonowych dla prawdziwych miłośników czekolady. Twórz spersonalizowane czekoladki dla siebie i dla najbliższych. Choco Winter to foremka silikonowa do świątecznych czekoladek w trzech wzorach - bałwanek, sanie i renifer. Do dzieła!
Gama rozpuszczalnych w wodzie barwników spożywczych charakteryzujących się wysoką koncentracją czystej substancji barwiącej. Intensywne barwniki w formie proszku o niskim dozowaniu łatwo rozpuszcza się w płynach i masach. Przeznaczone przede wszystkim do barwienia dekoracji wykonywanych z cukru i izomaltu. Doskonale sprawdzają się do tworzenia kolorowych francuskich makaroników.
op. 1 kg Maczek kolorowy - owocowa posypka dekoracyjna - drobne kuleczki cukrowe - śr. 1-2 mm
Kolorowa posypka cukrowa do dekoracji domowych słodyczy - tortów, babeczek, ciasteczek, lizaków i czego tylko zamarzysz! Maczek owocowy mix kolorów - drobne kuleczki cukrowe do dekoracji - gotowa do użycia posypka do ozdabiania wypieków i deserów. Uwaga! Rzeczywiste kolory posypek cukrowych mogą nieznacznie różnić się od wizualizacji ujętej na zdjęciach katalogowych produktu.