wałek do ciasta z regulacją grubości wałkowanego ciasta
  • wałek do ciasta z regulacją grubości wałkowanego ciasta
  • wałek do ciasta z regulacją grubości wałkowanego ciasta

REGULOWANY WAŁEK DO CIASTA 630182 TESCOMA wałek z tworzywa z regulacją grubości wałkowania

TESCOMA178

Niezbędny w każdej domowej kuchni i pracowni cukierniczej - regulowany wałek do ciasta. Pomyśl tylko o zawsze perfekcyjnie wypieczonych ciasteczkach i tartach... lub o idealnie cienkim domowym makaronie... lub o perfekcyjnie ulepionych domowych pierogach...

111,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

Wałek z regulacją grubości wałkowanego ciasta - to niezbędne wyposażenie każdej domowej kuchni i pracowni cukierniczej. Pozwala na równomierne rozwałkowanie ciasta o grubości od 2 do 8 milimetrów. Wykonany z wytrzymałego i jakościowego tworzywa sztucznego, które jest całkowicie bezpieczne w kontakcie z żywnością. Na rękojeści wałka umieszczona jest numeracja, która pozwala w łatwy sposób ustawić odpowiednią grubość wałkowania - zależnie od rodzaju ciasta. Wałek należy myć wyłącznie ręcznie - pod bieżącą wodą z dodatkiem delikatnego środka czyszczącego. Stosowanie wałka z regulacją pozwala na przygotowanie idealnie cienkiego domowego makaronu, równomiernie wypieczonych ciasteczek i pierniczków, doskonałych domowych pierogów i wiele, wiele więcej.

SPOSÓB UŻYCIA - cyfry na rękojeści wałka są informują o grubości wałkowanego ciasta w milimetrach; w celu ustawienia odpowiedniej grubości należy obrócić rękojeść, tak by wymagana cyfra (grubość) była skierowana do góry; w tak ustawionej pozycji rękojeści wałek pozwala na rozwałkowanie ciasta na ustawioną grubość (w milimetrach); maksymalna szerokość wałkowanego ciasta to 26 centymetrów; po ustawieniu na rękojeści cyfry "0" - wałek zachowuje się jak klasyczny wałek do ciasta.

SCHEMAT PRODUKTU:

FILM INSTRUKTAŻOWY:

Szczegóły produktu
TESCOMA178
2 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
630182
NAZWA HANDLOWA
WAŁEK DO CIASTA Z REGULACJĄ GRUBOŚCI
OPAKOWANIE
KARTONOWE OPAKOWANIE OCHRONNE Z INSTRUKCJĄ
GRUBOŚĆ
WAŁKOWANEGO CIASTA 2-8 MILIMETRÓW
DŁUGOŚĆ
CAŁKOWITA - 50 CENTYMETRÓW
DŁUGOŚĆ
CZĘŚCI ROBOCZEJ - 26 CENTYMETRÓW
RODZAJ
WAŁEK Z REGULACJĄ GRUBOŚCI
KSZTAŁT
KLASYCZNY
KOLOR
BIAŁY | ŻÓŁTY
MATERIAŁ
PLASTIK
PRZEZNACZENIE
DO KONTAKTU Z ŻYWNOŚCIĄ
ZASTOSOWANIE
RÓWNOMIERNE WAŁKOWANIE
SERIA PRODUKTOWA
DELICIA TESCOMA
GWARANCJA PRODUCENTA
3 LATA
MOŻLIWOŚĆ MYCIA W ZMYWARCE
NIE
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CALLEBAUT21(4)

Marka: CALLEBAUT

op. 400 g BIAŁA CZEKOLADA Z KARMELEM 30.4% GOLD CALLEBAUT CHK-R30GOLD-E0-D94

favorite_border favorite

Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.

Cena 48,80 zł

122,00 zł / 1 kg

Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: AGUGIARO12

Marka: AGUGIARO & FIGNA

op. 10 kg Croissant Le Sinfonie - mąka z pszenicy miękkiej typ 00 - do rogalików i innych wypieków z ciasta francuskiego

favorite_border favorite

Croissant - zrównoważona pod względem elastyczności mąka pszenna do wypieku klasycznych Croissantów. Mąka z pszenicy miękkiej typu 00 o 13.5% zawartości białka. Mąka do ciasta francuskiego i ciasta parzonego. Mąka do chrupiących deserów smażonych.

Cena 90,00 zł

9,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU