

Niezbędny w każdej domowej kuchni i pracowni cukierniczej - regulowany wałek do ciasta. Pomyśl tylko o zawsze perfekcyjnie wypieczonych ciasteczkach i tartach... lub o idealnie cienkim domowym makaronie... lub o perfekcyjnie ulepionych domowych pierogach...
Wałek z regulacją grubości wałkowanego ciasta - to niezbędne wyposażenie każdej domowej kuchni i pracowni cukierniczej. Pozwala na równomierne rozwałkowanie ciasta o grubości od 2 do 8 milimetrów. Wykonany z wytrzymałego i jakościowego tworzywa sztucznego, które jest całkowicie bezpieczne w kontakcie z żywnością. Na rękojeści wałka umieszczona jest numeracja, która pozwala w łatwy sposób ustawić odpowiednią grubość wałkowania - zależnie od rodzaju ciasta. Wałek należy myć wyłącznie ręcznie - pod bieżącą wodą z dodatkiem delikatnego środka czyszczącego. Stosowanie wałka z regulacją pozwala na przygotowanie idealnie cienkiego domowego makaronu, równomiernie wypieczonych ciasteczek i pierniczków, doskonałych domowych pierogów i wiele, wiele więcej.
SPOSÓB UŻYCIA - cyfry na rękojeści wałka są informują o grubości wałkowanego ciasta w milimetrach; w celu ustawienia odpowiedniej grubości należy obrócić rękojeść, tak by wymagana cyfra (grubość) była skierowana do góry; w tak ustawionej pozycji rękojeści wałek pozwala na rozwałkowanie ciasta na ustawioną grubość (w milimetrach); maksymalna szerokość wałkowanego ciasta to 26 centymetrów; po ustawieniu na rękojeści cyfry "0" - wałek zachowuje się jak klasyczny wałek do ciasta.
SCHEMAT PRODUKTU:
FILM INSTRUKTAŻOWY:
Indeks: TESCOMA85
Marka: TESCOMA
Indeks: THERMOHAUSER445
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: CALLEBAUT21(4)
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
Indeks: FOODCOLOURS107
Marka: FOOD COLOURS
Produkt bezglutenowy.
Indeks: AGUGIARO12
Marka: AGUGIARO & FIGNA
Croissant - zrównoważona pod względem elastyczności mąka pszenna do wypieku klasycznych Croissantów. Mąka z pszenicy miękkiej typu 00 o 13.5% zawartości białka. Mąka do ciasta francuskiego i ciasta parzonego. Mąka do chrupiących deserów smażonych.
Niezbędny w każdej domowej kuchni i pracowni cukierniczej - regulowany wałek do ciasta. Pomyśl tylko o zawsze perfekcyjnie wypieczonych ciasteczkach i tartach... lub o idealnie cienkim domowym makaronie... lub o perfekcyjnie ulepionych domowych pierogach...