
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Wyjątkowo wytrzymałe i pojemne rękawy cukiernicze jednorazowego użytku o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie i gastronomii.
Rękawy cukiernicze to niezbędny element wyposażenia każdej (domowej i profesjonalnej) pracowni cukierniczej i kulinarnej. Jednorazowe worki znacznie usprawniają pracę, ponieważ nie wymagają czasochłonnego czyszczenia. Materiał jest całkowicie bezpieczny w kontakcie z żywnością oraz gwarantuje niezawodność podczas pracy. Rękawy nie pękają pod wpływem nacisku i pozwalają na pracę z nadzieniami i masami do temperatury 60°C.
W opakowaniu znajduje się 100 zielonych rękawów z odpornego tworzywa o długości 43 cm. Duża pojemność rękawów jest znacząca zaletą zwłaszcza podczas wykonywania większej ilości porcji (na przykład eklerów czy makaroników) oraz dekoracji, ponieważ pozwala na umieszczenie w rękawie większej porcji masy. Dodatkowo rękawy pasują do różnych rodzajów końcówek dekoracyjnych, ponieważ można je przycinać na dowolny wymiar. Są odporne na rozdarcia, a lekko gumowa powierzchnia zapewnia pewny chwyt podczas pracy.
Przeznaczone są do formowania i porcjowania różnego rodzaju mas cukierniczych (na przykład ciasta parzonego czy masy na makaroniki). Razem z końcówkami do dekoracji pozwalają na tworzenie efektownego wykończenia wypieków, deserów czy potraw. Doskonale sprawdzą się również do nakładania kremów podczas składania tortów czy porcjowania deserów. Charakteryzują się uniwersalnością w zastosowaniu.
Główne zalety produktu:
produkt jednorazowego użytku
duża pojemność
wytrzymałość materiału zapobiega pękaniu worków
niezawodność podczas pracy
lekko gumowa powierzchnia zapewnia pewny chwyt
możliwość dostosowania do dowolnej wielkości końcówki dekoracyjnej
możliwość nakładania nadzień na ciepło (do temperatury 60°C)
uniwersalność zastosowania
Indeks: PAVONI348
Marka: PAVONI ITALIA
Wyjątkowo wytrzymałe i pojemne rękawy cukiernicze jednorazowego użytku o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie i gastronomii.
Indeks: CHOCOWORLD144
Marka: CHOCOLATE WORLD
Profesjonalna forma z poliwęglanu do klasycznych pralin i czekoladek nadziewanych o kwadratowym kształcie. Przestrzenny wzór doskonale sprawdzi się do pralin dekorowanych.
Indeks: THERMOHAUSER51
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: FRACTAL24
Marka: FRACTAL COLOURS
Seria barwników spożywczych o konsystencji żelowej dostępnych w szerokiej gamie kolorystycznej. Doskonałe do barwienia marcepanu, lukru królewskiego, masy cukrowej, kremów i wypieków.
Indeks: CALLEBAUT05
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: MODECOR46
Marka: MODECOR
Indeks: THERMOHAUSER245
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: TESCOMA93
Marka: TESCOMA
Indeks: THERMOHAUSER249
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: TALA28
Marka: TALA
Czas oczekiwania na zamówienie to 3-5 dni robocze.
Indeks: THERMOHAUSER184
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER288
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: TALA96
Marka: TALA
Czas oczekiwania na zamówienie to 3-5 dni roboczych.
Indeks: THERMOHAUSER260
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: NORDIC44
Marka: Nordic Ware
Zestaw do prostej i szybkiej dekoracji wypieków w zaciszu domowej kuchni. Idealny do tworzenia napisów i wzorów z kolorowych kremów.
Indeks: TALA15
Marka: TALA
Wytrzymałe i pojemne rękawy cukiernicze jednorazowego użytku o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie i gastronomii.
Indeks: THERMOHAUSER251
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: TESCOMA92
Marka: TESCOMA
Indeks: TESCOMA13
Marka: TESCOMA
Indeks: THERMOHAUSER247
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER100
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER403
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER09
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: MAMI03
Marka: MODECOR
Wyjątkowo wytrzymałe i pojemne rękawy cukiernicze jednorazowego użytku o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie i gastronomii.