Indeks: MONIN22
Marka: MONIN
0,7l CHOCOLATE COOKIE LE SIROP DE MONIN syrop o smaku ciasteczek z czekoladą
63,10 zł / 1l
Idealny upominek dla miłośników kawy i słodyczy - zestaw syropów smakowych w wersji "mini" - francuska wanilia + słony karmel + ciasteczko czekoladowe.
Idealny pomysł na słodki prezent dla wielbicieli słodkiej kawy.
Zestaw trzech syropów cukrowych przeznaczonych do napojów na ciepło i na zimno.
Dopracowane smaki z dodatkiem jedynie naturalnych aromatów i barwników.
Syropy po otwarciu należy przechowywać w temperaturze pokojowej i zużyć w ciągu 3 miesięcy.
Standardowe proporcje do zastosowania w napojach do 1:8 (1 porcja syropu na 8 porcji płynu).
Zestaw składa się z trzech eleganckich, szklanych butelek o pojemności 50 ml, idealnych do użytku domowego.
Całość zapakowana jest w pudełeczko prezentowe.
ZESTAW SYROPÓW DO KAWY >>> FRANCUSKA WANILIA (50 ml) + SŁONY KARMEL (50 ml) + CIASTECZKO CZEKOLADOWE (50 ml)
Składniki:
syrop o smaku francuska wanilia: cukier, woda, naturalny aromat, kwas: kwas cytrynowy, barwnik karmel.
syrop o smaku słony karmel: cukier, woda, naturalny aromat, sól, barwnik: karmel.
syrop o smaku ciasteczko czekoladowe: cukier, woda, barwnik: karmel, naturalny aromat.
Warunki przechowywania:
zamknięty produkt przechowywać w czystym, suchym i chłodnym miejscu;
chronić przez bezpośrednim działam promieni słonecznych;
produkt po otwarciu należy spożyć w ciągu 3 miesięcy;
przechowywać w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartość odżywcza na 100 ml |
Wanilia |
Karmel |
Czekolada |
Wartość energetyczna (kJ/kcal) |
1412/338 |
1364/326 |
1360/325 |
Węglowodany (g) |
84.6 |
80.3 |
80.9 |
W tym cukry (g) |
83.9 |
80.3 |
80.9 |
Sól (g) |
0.03 |
1.0 |
0.03 |
Zawiera znikome ilości białka, tłuszczu i kwasów tłuszczowych nasyconych.
Indeks: MONIN22
Marka: MONIN
Indeks: CALLEBAUT93
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.