1kg NON TEMP WHITE Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa BIAŁA Bakels
Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
8g Barwnik CZERWIEŃ ALLURA spożywczy w PROSZKU Sweetdecor:
Opis: skoncentrowane barwniki syntetyczne oraz ich mieszanki w formie proszku.
Barwniki rozpuszczalne w wodzie o dobrej mocy barwienia, wydajne i łatwe w użyciu.
Barwniki rozpuszczają się w wodzie, alkoholu, glikolu, glicerynie.
Barwniki nie rozpuszczają się w tłuszczu, nie nadają się do barwienia czekolady oraz tłustych mas.
Barwniki można rozcieńczać (w wodzie lub alkoholu), stosując jako farbki do malowania masy cukrowej lub marcepanu.
Składniki: czerwień allura (E129) - może mieć negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Kolor: czerwony
Opakowanie: 8 g
Konsystencja: proszek
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przeznaczenie: masa cukrowa, marcepan, kremy śmietanowe, lukier królewski, napoje.
Dozowanie: zaczynać od jak najmniejszej ilości barwnika, powoli zwiększając dozę do uzyskania pożądanego koloru.
Przed użyciem zaleca się wykonanie próby na małej ilości w celu uzyskania odpowiedniej intensywności.
Szczegóły produktu
1kg NON TEMP WHITE Surogat czekoladowy/polewa czekoladowa BIAŁA Bakels
Biała polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Czerwony barwnik spożywczy rozpuszczalny w tłuszczach. Idealny do barwienia białej czekolady i kremu maślanego. Skoncentrowana formuła w postaci wygodnego do dozowania proszku. Uwaga: grafika jest poglądowa. Rzeczywiste kolory barwników mogą nieznacznie różnić się od wizualizacji na zdjęciach.
1 kg BIAŁA CZEKOLADA 25.9% RECIPE N°CW2 CW2NV-E4-U71 CALLEBAUT (produkt konfekcjonowany)
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej