Indeks: FOODCOLOURS72
Marka: FOOD COLOURS
20g Barwnik POMARAŃCZOWY do czekolady w PROSZKU WS-P-205 Food Colours
żółcień pomarańczowa (E110)
135,00 zł / 100 g
Zestaw barwników spożywczych o konsystencji żelowej w 8 kolorach. Do barwienia masy cukrowej i lukru królewskiego oraz innych mas cukierniczych o niskiej zawartości tłuszczu. W zestawie znajdują się barwniki w wygodnych opakowaniach po 35 gramów.
Kod produktu: WSG-8-SET
Opis: barwniki w żelu, dzięki dużej mocy barwienia pozwalają uzyskać intensywne i żywe kolory nawet w małych aplikacjach.
Żel równomiernie wrabia się w masę, nie wprowadzając dodatkowo wody.
Barwniki nadają się do wszystkich zastosowań, również barwienia lukrów, polew, marcepanu.
Opakowanie: 8 barwników x 35g
Kolory:
- ecru (cielisty)
- sun yellow (żółty słoneczny)
- pink (różowy)
- red (czerwony)
- violet (fioletowy)
- azure blue (błękitny)
- pistacchio green (zielony pistacjowy)
- black (czarny)
Składniki: syrop glukozowy, woda, substancja zagęszczająca: E1422, substancja konserwująca: E202, E330.
Barwniki: (ecru/cielisty) E110, E102, E124, E132, (sun yellow/żółty słoneczny) E102, (pink/różowy) E122, E151,
(czerwony/red) E124, (violet/fioletowy) E122, E133, (błękitny/azure blue) E133, (pistacchio green/zielony pistacjowy)
E102, E133, (black/czarny) E155, E151, E122, E132, E133.
Dozowanie: 0,5g/kg
Sposób barwienia masy cukrowej:
1. przygotować wystarczającą ilość masy na wykonanie danej dekoracji,
2. nakładać na plastyczną masę wykałaczką lub czubkiem noża,
3. dodawać barwnika stopniowo do uzyskania pożądanej głębi koloru.
Rady: dla uzyskania intensywniejszych kolorów należy używać niebielonych mas;
dla uzyskania jaskrawych kolorów należy wybierać najbielsze masy;
w przypadku nadmiernego tężenia barwnika dolać odrobinę wody.
Indeks: FOODCOLOURS72
Marka: FOOD COLOURS
żółcień pomarańczowa (E110)
Indeks: TESCOMA10
Marka: TESCOMA
Forma do tarty z wyjmowanym dnem 28 cm Tescoma 623115
Indeks: CALLEBAUT94
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: DAWN199
Marka: Dawn
Mleczna polewa - surogat czekolady do oblewania i dekoracji czekolado-podobnych nie wymagających temperowania prawdziwej czekolady.
Indeks: FOODCOLOURS288
Marka: FOOD COLOURS
Tradycyjne barwniki spożywcze w płynnej formie przeznaczone do barwienia środowisk wodnych. Idealnie sprawdzą się do barwienia napojów, polew cukierniczych i dekoracji. Barwniki przeznaczone są do użytku domowego.
Indeks: FOODCOLOURS114
Marka: FOOD COLOURS
Produkt bezglutenowy.
Indeks: FRACTAL22
Marka: Fractal Colors
Seria barwników spożywczych o konsystencji żelowej dostępnych w szerokiej gamie kolorystycznej. Doskonałe do barwienia marcepanu, lukru królewskiego, masy cukrowej, kremów i wypieków.
Indeks: FOODCOLOURS101
Marka: FOOD COLOURS
Produkt bezglutenowy.
Indeks: FOODCOLOURS97
Marka: FOOD COLOURS
Produkt bezglutenowy.
Indeks: MODECOR198/4
Marka: MODECOR
Indeks: MODECOR198/14
Marka: MODECOR
Indeks: FOODCOLOURS259
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: MODECOR198/17
Marka: MODECOR
Indeks: MODECOR198/19
Marka: MODECOR
Indeks: FOODCOLOURS31
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS252
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS31/5
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS249
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS290
Marka: FOOD COLOURS
Tradycyjne barwniki spożywcze w płynnej formie przeznaczone do barwienia środowisk wodnych. Idealnie sprawdzą się do barwienia napojów, polew cukierniczych i dekoracji. Barwniki przeznaczone są do użytku domowego.
Indeks: FOODCOLOURS195
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FRACTAL21
Marka: Fractal Colors
Seria barwników spożywczych o konsystencji żelowej dostępnych w szerokiej gamie kolorystycznej. Doskonałe do barwienia marcepanu, lukru królewskiego, masy cukrowej, kremów i wypieków.
Indeks: MODECOR198/6
Marka: MODECOR
Indeks: FRACTAL24
Marka: Fractal Colors
Seria barwników spożywczych o konsystencji żelowej dostępnych w szerokiej gamie kolorystycznej. Doskonałe do barwienia marcepanu, lukru królewskiego, masy cukrowej, kremów i wypieków.