
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1kg BASE BABBI LATTE 50 N.E. 14837 baza do lodów mlecznych BABBI:
Opis: bazy mleczne stanowią podstawę w produkcji lodów; bazy tworzone są z wyselekcjonowanych składników;
bogate w białka i inne składniki pochodzące z mleka; posiadają bogatą, zwartą i zrównoważoną strukturę;
półprodukt w proszku do lodów i cukiernictwa; produkt przeznaczony dla przemysłu i laboratoriów rzemieślniczych;
produkt nieprzeznaczony do bezpośredniego spożycia.
BASE BABBI LATTE 50 N.E. - baza o doskonałej wydajności, bogata w błonnik roślinny, nie zawiera emulgatorów;
zapewnia doskonałą strukturę lodów oraz ich łatwe nabieranie i nakładanie.
Składniki: białka mleka, suszony syrop glukozowy, błonnik roślinny, substancja stabilizująca: guma tara, błonnik roślinny.
Może zawierać śladowe ilości jaj i soi oraz ich pochodnych; produkt bezglutenowy.
Dozowanie: 50 g/1l mieszanki bazowej
Opakowanie: 1 kg
Opakowanie zbiorcze: 8 x 1 kg
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Kod produktu: 14837
Wyprodukowano we Włoszech.
DOZOWANIE |
|
świeże mleko pełne |
1 l |
świeża śmietana o 35% zawartości tłuszczu |
150 g |
odtłuszczone mleko w proszku |
50 g |
BASE BABBI LATTE 50 N.E. |
50 g |
cukier |
200 g |
dekstroza |
65 g |
Indeks: COMPRITAL04
Marka: COMPRITAL
Dodatek funkcjonalny do lodów owocowych
Indeks: PERNIGOTTI51
Marka: PERNIGOTTI
Neutralny integrator - dodatek zapewniający odpowiednią strukturę i konsystencję lodów (sorbetów owocowych). Pozwala na uzyskanie gładkich i kremowych lodów o doskonałej trwałości i stabilności w witrynie.
Indeks: BABBI81
Marka: BABBI
Indeks: COMPRITAL152
Marka: COMPRITAL
Indeks: BABBI130
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI165
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna baza do produkcji lodów o charakterystycznym smaku sera ricotta. Baza doskonale sprawdzi się do tworzenia lodów o smaku inspirowanym tradycyjnym włoskim ciastem - cassata siciliana.
Indeks: PERNIGOTTI93
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Pozwala na uzyskanie doskonałej podstawy do produkcji lodów o różnorodnych smakach.
Indeks: PERNIGOTTI04
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać lody o delikatnym, kremowym smaku.
Indeks: PERNIGOTTI178
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać kremowe lody o przyjemnym i zrównoważonym śmietankowym smaku.
Indeks: PERNIGOTTI191
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna baza do produkcji aromatycznych lodów karmelowych o kremowej konsystencji. Przeznaczona do produkcji lodów metodą tradycyjną oraz do produkcji lodów włoskich w automatach.
Indeks: PERNIGOTTI236
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Pozwala na uzyskanie doskonałej podstawy do produkcji lodów o różnorodnych smakach.
Indeks: COMPRITAL01
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów mlecznych
Indeks: PERNIGOTTI05
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać lody o kremowej i wyjątkowo stabilnej strukturze.
Indeks: COMPRITAL229
Marka: COMPRITAL
Baza do wegańskich lodów mlecznych
Indeks: COMPRITAL196
Marka: COMPRITAL
Indeks: BABBI114
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI246
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców. Baza nie zawiera w składzie substancji emulgujących, tłuszczu oraz aromatów. Przeznaczona do stosowania w procesie na zimno oraz na ciepło.