
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1kg B214A GIUBILEO CIOCCOLATO Baza do lodów czekoladowych Comprital:
Produkt bezglutenowy
Półprodukt w proszku do lodów i cukiernictwa.
Przeznaczony tylko dla przemysłu i laboratoriów rzemieślniczych.
Nieprzeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Giubileo Cioccolato - naturalna baza do lodów czekoladowych oparta wyłącznie na naturalnych składnikach, wolna od utwardzonych i
rafinowanych tłuszczów roslinnych, emulgatorów oraz sztucznych aromatów. Produkcja lodów naturalnych z Giubileo Experience.
Pozwala na uzyskanie delikatnych, kremowych lodów o intensywnym czekoladowym smaku.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki: czekolada w proszku (38%) (kakao w proszku, odtłuszczone kakao w proszku, miazga kakaowa, cukier), odtłuszczone kakao w proszku,
cukier trzcinowy, fruktoza, proteiny mleczne, stabilizator: mączka chleba świętojańskiego.
Może zawierać śladowe ilości soi.
Kod produktu: B214A
Opakowanie: 1kg
Karton zbiorczy: 12kg (12x1kg)
Dozowanie: 1kg giubileo cioccolato/400g cukru trzcinowego/200g cukru gronowego/2,4 l ciepłego mleka
Producent: Comprital
Wartość odżywcza w 100g produktu:
- wartość energetyczna: 1648/394 kJ/kcal
- tłuszcz: 13,0g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 8,0g
- węglowodany: 45,0g
- w tym cukry: 38,0g
- białko: 15,0g
- sól: 0,18g
Wyprodukowano we Włoszech.
Giubileo Experience - lody naturalne, to program, dzięki któremu lodziarnie mogą produkować lody najwyższej jakości.
Z produktów całkowicie wyeliminowano emulgatory, utwardzone i rafinowane tłuszcze roślinne.
Receptury przewiduja zastosowanie cukru trzcinowego i winogronowego, a także świeżej śmietany i mleka.
Produkcja lodów naturalnych.
Indeks: COMPRITAL147
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL04
Marka: COMPRITAL
Dodatek funkcjonalny do lodów owocowych
Indeks: COMPRITAL188
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI174
Marka: PERNIGOTTI
Mieszanka do przygotowywania nowoczesnych lodów wegańskich metodą tradycyjną. Doskonale sprawdzi się w połączeniu z dodatkami smakowymi na bazie gorzkiego kakao oraz różnego rodzaju orzechów.
Indeks: COMPRITAL52
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów mlecznych
Indeks: BABBI114
Marka: BABBI
Indeks: COMPRITAL209
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów mlecznych
Indeks: COMPRITAL116
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL229
Marka: COMPRITAL
Baza do wegańskich lodów mlecznych
Indeks: PERNIGOTTI165
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna baza do produkcji lodów o charakterystycznym smaku sera ricotta. Baza doskonale sprawdzi się do tworzenia lodów o smaku inspirowanym tradycyjnym włoskim ciastem - cassata siciliana.
Indeks: COMPRITAL45
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów mlecznych
Indeks: PERNIGOTTI05
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać lody o kremowej i wyjątkowo stabilnej strukturze.
Indeks: COMPRITAL120
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów alkoholowych
Indeks: PERNIGOTTI188
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców. Baza nie zawiera w składzie substancji emulgujących, tłuszczu oraz aromatów. Przeznaczona do stosowania w procesie na zimno oraz na ciepło.
Indeks: COMPRITAL01
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów mlecznych
Indeks: BABBI130
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI246
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców. Baza nie zawiera w składzie substancji emulgujących, tłuszczu oraz aromatów. Przeznaczona do stosowania w procesie na zimno oraz na ciepło.