
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
2,5kg B147 BASE SAN MARCO 100 Baza uniwersalna Comprital:
Produkt bezglutenowy
Półprodukt w proszku do lodów i cukiernictwa.
Przeznaczony tylko dla przemysłu i laboratoriów rzemieślniczych.
Nieprzeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Base San Marco 100 Panna - baza do stosowania na zimno i na gorąco.
Pozwala na uzyskanie lodów o dużym napowietrzeniu, o kremowej konsystencji i bardzo dobrej trwałości
w witrynie chłodniczej.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki: syrop glukozowy, odtłuszczone mleko w proszku, maltodekstryna, dekstroza, utwardzone tłuszcze roślinne (palmowy, kokosowy),
śmietanka w proszku, stabilizatory: E466, E417, E407, emulgatory: E471, E472a, E477, białka mleka, błonnik roślinny, aromaty.
Kod produktu: B147
Opakowanie: 2,5kg
Karton zbiorczy: 10kg (5x2,5kg)
Dozowanie: 100g bazy/ 1l mleka/ 100g śmietany/ 220-250g cukru
Producent: Comprital
Wartość odżywcza w 100g produktu:
- wartość energetyczna: 1895/453 kJ/kcal
- tłuszcz: 16,0g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 16,0g
- węglowodany: 87,0g
- w tym cukry: 33,0g
- białko: 7,1g
- sól: 0,15g
Wyprodukowano we Włoszech.
Indeks: COMPRITAL12
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI42
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: DREIDOPPEL15
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past aromatyzująco-koloryzujących do wyrobów cukierniczych i lodów. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz barwę.
Indeks: PERNIGOTTI33
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI06
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji sorbetów owocowych na bazie owoców lub z dodatkiem skoncentrowanych past owocowych. Pozwala uzyskać sorbety o stabilnej strukturze i kremowej konsystencji.
Indeks: PERNIGOTTI246
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców. Baza nie zawiera w składzie substancji emulgujących, tłuszczu oraz aromatów. Przeznaczona do stosowania w procesie na zimno oraz na ciepło.
Indeks: COMPRITAL229
Marka: COMPRITAL
Baza do wegańskich lodów mlecznych
Indeks: COMPRITAL125
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów z owoców z fruktozą
Indeks: PERNIGOTTI174
Marka: PERNIGOTTI
Mieszanka do przygotowywania nowoczesnych lodów wegańskich metodą tradycyjną. Doskonale sprawdzi się w połączeniu z dodatkami smakowymi na bazie gorzkiego kakao oraz różnego rodzaju orzechów.
Indeks: COMPRITAL209
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów mlecznych
Indeks: PERNIGOTTI144
Marka: PERNIGOTTI
Specyficzna baza przeznaczona do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców oraz lodów jogurtowych. Pozwala na uzyskanie kremowych i stabilnych lodów.
Indeks: COMPRITAL45
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów mlecznych
Indeks: PERNIGOTTI93
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Pozwala na uzyskanie doskonałej podstawy do produkcji lodów o różnorodnych smakach.
Indeks: PERNIGOTTI05
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać lody o kremowej i wyjątkowo stabilnej strukturze.