0.2 kg MARCEPAN 009 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
173g Baza Lukru Królewskiego w proszku LK-01 Dekorpol:
Baza do przygotowywania białego lukru królewskiego w proszku.
Opis: baza pozwalająca na szybkie i proste przygotowanie lukru królewskiego,
idealnego do dekoracji pierniczków, ciasteczek, ciast, babeczek oraz innych wyrobów cukierniczych.
Lukier ma białą barwę oraz słodki smak, dzięki czemu stanowi dobrą bazę do tworzenia
lukru barwionego oraz aromatyzowanego. Po rozrobieniu bardzo dobrze łączy się z barwnikami spożywczymi w proszku
oraz z barwnikami o konsystencji żelowej, a także aromatami.
Sposób przygotowania:
- 173 g bazy lukru królewskiego należy połączyć z 25 g ciepłej wody (konsystencje lukru można regulować poprzez dodatek wody),
- dokładnie wymieszać, najlepiej za pomocą miksera przez około 5-6 minut (aż do uzyskania jednolitej, gładkiej konsystencji),
- lukier naniesiony na dekorowaną powierzchnię należy pozostawić do wyschnięcia na 3-24 godziny (zależnie od wielkości dekorowanej powierzchni)
Kod produktu: LK-01
Kolor: biały
Opakowanie: 173 g
Składniki: cukier puder, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), białko jaja kurzego w proszku.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1674 kJ/400 kcal
- białko: 0,1 g
- węglowodany: 80,9 g
- w tym cukry: 69,8 g
- tłuszcz: 0,0 g
- sól: 0,05 g
Szczegóły produktu
0.2 kg MARCEPAN 009 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
30 g COCOA FULLFILL GEL FOOD COLORING FRACTAL COLORS barwnik spożywczy w żelu - brązowy kakaowy
Seria barwników spożywczych o konsystencji żelowej dostępnych w szerokiej gamie kolorystycznej. Doskonałe do barwienia marcepanu, lukru królewskiego, masy cukrowej, kremów i wypieków.
1kg Czekolada 33% MLECZNA SICAO CHM-T92941-575 Barry Callebaut
Czekolada z linii SICAO o 3 kroplach płynności. Ekonomiczna, polecana do ganache i musów.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej