63,10 zł / 1l
- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
- AKCESORIA CUKIERNICZE
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY CUKROWEJ I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- POZOSTAŁY DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- TERMOMETRY I MIERNIKI GASTRONOMICZNE
- SYFONY I AKCESORIA
- ROBOT COUPE
- BLENDERY VITAMIX
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- GOFROWNICE I AKCESORIA DO GOFRÓW
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
ZASTOSOWANIE/APLIKACJE:
Czekoladowa baza w proszku do przygotowywania różnego rodzaju mrożonych napojów.
Pozwala na szybkie i proste przygotowanie koktajli czekoladowych, kawy mrożonej, napojów i drinków.
Zawiera w swoim składzie roślinne substancje żelujące, która zapewniają idealną konsystencję napojów.
Baza ma czekoladowy smak z mocno wyczuwalnymi nutami kakao.
Składniki: cukier, fruktoza, odtłuszczone kakao w proszku (15%), kakao o zawartości tłuszczu 22-24% (9%),
skrobia kukurydziana, białka mleka, śmietana w proszku, substancja stabilizująca: guma guar, aromat, ekstrakt z wanilii.
Może zawierać jaja, soję, orzechy oraz gluten.
Opakowanie: 1,36 kg (puszka z miarką w zestawie)
Przechowywanie: po otwarciu produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Przepis I:
- 150 ml wody lub mleka,
- 200 g lodu,
- 2 miarki bazy czekoladowej,
- miksować przez 30 sekund.
Przepis II:
- 120 ml mleka lub wody,
- 200 g lodu,
- 1 miarka bazy czekoladowej,
- 30 ml dowolnego przecieru owocowego/20 ml syropu smakowego,
- miksować przez 30 sekund.
Seria produktów: Le Frappe de Monin
Wartość odżywcza
|
W 100 g produktu |
W 25 g produktu |
Wartość energetyczna |
1600/382 kJ/kcal |
400/96 kJ/kcal |
Tłuszcz |
4,6 g |
1,2 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
2,8 g |
0,7 g |
83,2 |
72,7 g |
18,2 g |
- w tym cukry |
63,8 g |
16,0 g |
Białko |
8,4 g |
2,1 g |
Sól |
0,50 g |
0,12 g |
70,10 zł / 1l
Indeks: FOODCOLOURS210
Marka: FOOD COLOURS
200g PIPING GEL Uniwersalny żel do dekoracji K-170 Food Colours
7,10 zł / 100 g
63,10 zł / 1l
Indeks: MONIN193
Marka: MONIN
2kg COFFEE FRAPPE BASE MONIN kawowa baza w proszku do napojów mrożonych
67,50 zł / 1 kg
75,50 zł / 1l