2kg CHOCOLATE FRAPPE BASE MONIN czekoladowa baza w proszku do napojów mrożonych
  • 2kg CHOCOLATE FRAPPE BASE MONIN czekoladowa baza w proszku do napojów mrożonych

2kg CHOCOLATE FRAPPE BASE MONIN czekoladowa baza w proszku do napojów mrożonych

MONIN172
153,75 zł
Brutto

76,88 zł / 1 kg

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

ZASTOSOWANIE/APLIKACJE:

APLIKACJA

Czekoladowa baza w proszku do przygotowywania różnego rodzaju mrożonych napojów.

Pozwala na szybkie i proste przygotowanie koktajli czekoladowych, kawy mrożonej, napojów i drinków.

Zawiera w swoim składzie roślinne substancje żelujące, która zapewniają idealną konsystencję napojów.

Baza ma czekoladowy smak z mocno wyczuwalnymi nutami kakao. 

Składniki: cukier, fruktoza, odtłuszczone kakao w proszku (15%), kakao o zawartości tłuszczu 22-24% (9%),

skrobia kukurydziana, białka mleka, śmietana w proszku, substancja stabilizująca: guma guar, aromat, ekstrakt z wanilii. 

Może zawierać jaja, soję, orzechy oraz gluten.

Opakowanie: 2 kg (worek - zawartość worka mieści się w całości do puszki o mniejszej gramaturze)

Przechowywanie: po otwarciu produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Przepis I:

150 ml wody lub mleka,

- 200 g lodu,

- 2 miarki bazy czekoladowej,

- miksować przez 30 sekund.

Przepis II:

- 120 ml mleka lub wody,

- 200 g lodu,

- 1 miarka bazy czekoladowej,

- 30 ml dowolnego przecieru owocowego/20 ml syropu smakowego,

- miksować przez 30 sekund.

Seria produktów: Le Frappe de Monin

Wartość odżywcza

 

W 100 g produktu

W 25 g produktu

Wartość energetyczna

1600/382 kJ/kcal

400/96 kJ/kcal

Tłuszcz

4,6 g

1,2 g

- w tym kwasy tłuszczowe nasycone

2,8 g

0,7 g

83,2

72,7 g

18,2 g

- w tym cukry

63,8 g

16,0 g

Białko

8,4 g

2,1 g

Sól

0,50 g

0,12 g

SMOOTHIE I FRAPPE RECEPTURY INSTRUKCJE

Szczegóły produktu
MONIN172
9 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również: