3 kg CZEKOLADA BIAŁA 29% CHB28XXB3 BARIMA w postaci pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady

Indeks: BARIMA91

Biała czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.

Rabaty ilościowe

Ilość Cena Oszczędzasz
6 306,38 zł Do 96,75 zł
322,50 zł (23% VAT)
107,50 zł / 1 kg

262,20 zł netto

PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Magazyn: 13 szt.

Opis produktu

"Wyjątkowa selekcja w doborze ziarna kakaowego, nowoczesna technologia procesu produkcyjnego oraz laboratoryjna kontrola jakości zapewniają czekoladom marki Barima Artisanal niezmienne, stałe parametry. Wśród nich należy wyróżnić bogaty bukiet aromatyczno-smakowy, wysoki stopień płynności oraz jedwabistą konsystencję. Produkt jest formowany do postaci pastylek o średnicy 8 milimetrów z zatemperowanej czekolady."

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania - 10-20°C; maksymalna wilgotność względna - 70%.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU:
Wartość energetyczna 2399/575 kJ/kcal
Tłuszcz 36.3 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 21.9 g
Węglowodany 56.2 g
w tym cukry 55.1 g
Białko 5.5 g
Sól 0.20 g

DANE ANALITYCZNE
WILGOTNOŚĆ max. 1.5 %
CAŁKOWITA ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU min. 35.0 %
SUCHA MASA KAKAOWA min. 29.0 %
SUCHA MASA MLECZNA ok. 21.5 %
TŁUSZCZ MLECZNY ok. 5.8 %

Zastosowanie: torty, desery, lody, czekolada na gorąco, praliny, horeca, piekarnictwo.

Szczegóły produktu

NUMER KATALOGOWY
CHB28XXB3
NAZWA HANDLOWA
CZEKOLADA BIAŁA 29% CHB28XXB3
MASA NETTO
3.0 kg
OPAKOWANIE
KARTON + FOLIA ZABEZPIECZAJĄCA
OPAKOWANIE ZBIORCZE
6 x 3.0 kg - 18.0 kg
WYMIARY
PASTYLKI O ŚREDNICY 8 MILIMETRÓW
RODZAJ
CZEKOLADA W PASTYLKACH
FORMA
PASTYLKI
ZASTOSOWANIE
UNIWERSALNE
RODZAJ CZEKOLADY
BIAŁA CZEKOLADA
PŁYNNOŚĆ CZEKOLADY
3/5
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
CHRONIĆ PRZED DZIAŁANIEM SŁOŃCA
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
10-20°C
WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
MAX. 70%
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
12 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI
WYPRODUKOWANO
UE