2,5kg Czekolada 54,5% 811 CIEMNA 811-E4-U71 Callebaut

CALLEBAUT04

Producent: Callebaut

Nowy produkt

111 Sztuk/-i

115,00 zł brutto.

115,00 zł za op.

Udostępnij: 

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 11 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 11 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 1,10 zł.


2,5kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA 811 54,5% 811-E4-U71 Callebaut:

Opis: czekolada ciemna/deserowa o statusie kuwertury;

gładka, o dobrze wyważonym smaku z delikatną nutą wanilii;

uniwersalna w zastosowaniu.

Zawartość kakao minimum 54,5%.

Pochodzenie ziarna kakaowego: głównie z Afryki Zachodniej, głównie odmiana Forastero

Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.

Może zawierać mleko.

Skład:

- kakao: 54,5%

- mleko: 0%

- tłuszcz: 36,6%

Płynność: 3/5

Opakowanie: 2,5 kg

Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,

produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny;

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.

Kod produktu: 811-E4-U71

Wskazówki dotyczące parowania: wanilia, lukrecja, koper, kardamon, raki, orzech makadamia, oliwa z oliwek

Termin przydatności do spożycia:  24 miesiące od daty produkcji

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

wartość energetyczna: 550/2303 kcal/kJ

tłuszcz: 37,0 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22,0 g

węglowodany: 45,0 g

 - w tym cukry: 42,0 g

białko: 5,1 g

sól: 0,01 g

POBIERZ NASZE E-booki:

"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

2,5kg Czekolada 54,5% 811 CIEMNA 811-E4-U71 Callebaut

2,5kg Czekolada 54,5% 811 CIEMNA 811-E4-U71 Callebaut

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry