Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
1l DECOR UP MASTER MARTINI słodki roślinny krem UHT do ubijania o lekko waniliowym smaku
Niezawodny roślinny krem o słodkim, lekko waniliowym smaku przeznaczony do ubijania. Będzie idealną bazą różnego rodzaju kremów i deserów, a także dodatkiem stabilizującym do śmietanki.
Opis produktu
Krem roślinny DECOR UP to słodzony produkt UHT o lekkim aromacie wanilii i śmietankowym smaku o zawartości tłuszczu 26.5%. Jest to gotowy do użycia produkt - roślinny odpowiednik słodkiej i tłustej śmietanki do ubijania. Idealnie sprawdzi się do różnego rodzaju wyrobów cukierniczych, lodów oraz jako nadzienie czy element dekoracyjny. Krem charakteryzuje się łatwością w przygotowaniu (podczas ubijania zwiększa swoją objętość nawet trzy krotnie), wyjątkową stabilnością (z możliwością ponownego ubijania) oraz gładką strukturą, co pozwala na uzyskanie doskonałego efektu końcowego. Będzie doskonałą bazą kremów, musów oraz deserów oraz uzupełnieniem (dodatkiem stabilizującym) podczas ubijania tradycyjnej śmietanki. Jest to produkt odpowiedni dla wegetarian (zawiera w swoim składzie białka mleka), dodatkowo jest to produkt bezglutenowy.
![]()
Krem roślinny posiada wiele zalet, z których najważniejsze to:
-
słodki, lekko waniliowy smak i aromat (doskonale komponuje się z różnymi dodatkami smakowymi)
-
wysoka wydajność ubijania (trzy krotnie zwiększa swoją objętość)
-
możliwość ponownego ubijania kremu
-
wyjątkowa stabilność ubitego kremu (długotrwały efekt ubicia bez rozwarstwiania)
-
łatwość łączenia z innymi składnikami i dodatkami smakowymi (np. kawa, kakao, kremy budyniowe, śmietana itp.)
![]()
Sposób przygotowania:
-
przed użyciem krem należy schłodzić do temperatury (+) 5-10°C
-
ubijać ze średnią prędkością do uzyskania pożądanej konsystencji
![]()
Składniki: woda, całkowicie uwodornione oleje i tłuszcze roślinne w zmiennych proporcjach (palmowy, rzepakowy, słonecznikowy, kukurydziany, sojowy), cukier, substancje stabilizujące: syrop sorbitolowy (E420ii), hydroksypropyloceluloza (E463), białka mleka, substancje emulgujące: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych (E472e), lecytyna sojowa (E322), sól, substancje aromatyzujące, barwnik: beta-karoten.
![]()
Warunki przechowywania: zamknięty produkt należy przechowywać w temperaturze (+) 2-20°C, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych; po otwarciu produkt należy przechowywać w warunkach chłodniczych ((+) 4-8°C) i spożyć w ciągu 3-4 dni.
![]()
| WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU | |
| Wartość energetyczna | 1224/296 kJ/kcal |
| Tłuszcz | 27.0 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 26.0 g |
| Węglowodany | 13.0 g |
| w tym cukry | 12.0 g |
| Białko | 0.5 g |
| Sól | 0.17 g |
![]()
FILM INSTRUKTAŻOWY
![]()
![]()
Szczegóły produktu
- NAZWA HANDLOWA
- DECOR UP
- MASA NETTO
- 1l
- OPAKOWANIE
- KARTON
- OPAKOWANIE ZBIORCZE
- 12 SZTUK (ZGRZEWKA)
- RODZAJ
- KREM ROŚLINNY
- SMAK
- SŁODKI | ŚMIETANKOWY | WANILIOWY
- PRZEZNACZENIE
- DO UBIJANIA
- ZASTOSOWANIE
- CUKIERNICTWO
- TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
- PO OTWARCIU ZUŻYĆ W CIĄGU 3-4 DNI
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Trapezowy nóż do czekolady.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
∅ 10 mm TYLKA DUŻA OKRĄGŁA 62281 THERMOHAUSER dysza do dekoracji ze stali nierdzewnej
Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.