dł. 37 cm SPATOLA LABORATORIO GETSP18L MORI2A gumowa szpatuła laboratoryjna
Profesjonalna szpatuła laboratoryjna wykonana z najwyższej jakości materiałów. Praktyczna i niezawodna - niezbędny element wyposażenia każdej pracowni.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
Znacznik jednostronny do krojenia ciasta na 14 porcji ze stali nierdzewnej 10943 Thermohauser:
Opis: jednostronny znacznik do ciasta pozwalający na pokrojenie ciasta na równe porcje;
wykonany ze stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością.
Materiał: tworzywo sztuczne
Kolor: brązowy
Ilość porcji: 14
Wymiary: ∅ 330 mm
Kod produktu: 10943
Producent: Thermohauser
Szczegóły produktu
dł. 37 cm SPATOLA LABORATORIO GETSP18L MORI2A gumowa szpatuła laboratoryjna
Profesjonalna szpatuła laboratoryjna wykonana z najwyższej jakości materiałów. Praktyczna i niezawodna - niezbędny element wyposażenia każdej pracowni.
Croissant - zrównoważona pod względem elastyczności mąka pszenna do wypieku klasycznych Croissantów. Mąka z pszenicy miękkiej typu 00 o 13.5% zawartości białka. Mąka do ciasta francuskiego i ciasta parzonego. Mąka do chrupiących deserów smażonych.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej