10 m FOLIA RANTOWA h 140 mm 150 µ DOROSIOWE RANTY - transparentna folia octanowa do zabezpieczania rantów

Indeks: DOROSIOWE14

Gruba i wysoka folia rantowa wykonana z materiałów biodegradowalnych - przeznaczona do stosowania podczas przygotowywania deserów na zimno.

32,00 zł (23% VAT)
3,20 zł / 1 m

26,02 zł netto

PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Magazyn: 22 szt.

Opis produktu

FOLIA RANTOWA OCTANOWA DOROSIOWE RANTY - TO GRUBA (150 µ) TRANSPARENTNA FOLIA O WYSOKOŚCI 14 CENTYMETRÓW DO STOSOWANIA PODCZAS PRZYGOTOWYWANIA DESERÓW NA ZIMNO - FOLIA NIE NADAJE SIĘ DO PIECZENIA.

FOLIE RANTOWE:

  • służą do zabezpieczania boków ciast, tortów, ciastek bankietowych oraz deserów w metalowych lub plastikowych rantach;

  • pozwalają na łatwiejsze wysunięcie wyrobu z rantu lub formy;

  • zabezpieczają wyroby przed wyschnięciem (podczas transportu i przechowywania);

  • stosowane są podczas pracy z czekoladą (tworzenie dekoracji);

  • są bezpieczne w kontakcie z żywnością;

  • pozwalają na przygotowanie deserów o konsystencji musu oraz tortów musowych;

  • ułatwiają składanie tortów - przekładanie kremem blatów biszkoptowych;

  • są przeznaczone do stosowania na zimno, nie nadają się do pieczenia;

  • zapewniają doskonały efekt wykończenia brzegów wyrobów cukierniczych z kremami;

  • są łatwe do przycinania i dobrze trzymają kształt po umieszczeniu z rancie lub formie;

  • są łatwe do zdjęcia z wyrobów i nie naruszają ich kształtu i powierzchni;

Główne zastosowanie: galaretki, serniki, desery i torty lodowe, musy, desery warstwowe, wyroby z kremem, torty klasyczne, torty musowe itp.

MATERIAŁ - folia wykonana jest z octanu celulozy - jest to materiał pochodzenia roślinnego, który jest całkowicie bezpieczny w kontakcie z żywnością (wytwarza się go z bawełny oraz włókien drzewnych) dodatkowo folia octanowa to produkt biodegradowalny.

Szczegóły produktu

OFERTA DOTYCZY
10 METRÓW FOLII RANTOWEJ
GRUBOŚĆ
150 µ
WYSOKOŚĆ
140 mm
DŁUGOŚĆ
10 m
RODZAJ
FOLIA RANTOWA
KOLOR
TRANSPARENTNY
MATERIAŁ
FOLIA OCTANOWA
PRZEZNACZENIE
DO KONTAKTU Z ŻYWNOŚCIĄ
ZASTOSOWANIE
ZABEZPIECZANIE WYROBÓW CUKIERNICZYCH
APLIKACJE
TORTY | DESERY NA ZIMNO | MUSY
MOŻLIWOŚĆ CHŁODZENIA
TAK
MOŻLIWOŚĆ PIECZENIA
NIE