Gruba i wysoka folia rantowa wykonana z materiałów biodegradowalnych - przeznaczona do stosowania podczas przygotowywania deserów na zimno.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
10 m FOLIA RANTOWA h 140 mm 150 µ DOROSIOWE RANTY - transparentna folia octanowa do zabezpieczania rantów
Gruba i wysoka folia rantowa wykonana z materiałów biodegradowalnych - przeznaczona do stosowania podczas przygotowywania deserów na zimno.
Opis produktu
FOLIA RANTOWA OCTANOWA DOROSIOWE RANTY - TO GRUBA (150 µ) TRANSPARENTNA FOLIA O WYSOKOŚCI 14 CENTYMETRÓW DO STOSOWANIA PODCZAS PRZYGOTOWYWANIA DESERÓW NA ZIMNO - FOLIA NIE NADAJE SIĘ DO PIECZENIA.
FOLIE RANTOWE:
-
służą do zabezpieczania boków ciast, tortów, ciastek bankietowych oraz deserów w metalowych lub plastikowych rantach;
-
pozwalają na łatwiejsze wysunięcie wyrobu z rantu lub formy;
-
zabezpieczają wyroby przed wyschnięciem (podczas transportu i przechowywania);
-
stosowane są podczas pracy z czekoladą (tworzenie dekoracji);
-
są bezpieczne w kontakcie z żywnością;
-
pozwalają na przygotowanie deserów o konsystencji musu oraz tortów musowych;
-
ułatwiają składanie tortów - przekładanie kremem blatów biszkoptowych;
-
są przeznaczone do stosowania na zimno, nie nadają się do pieczenia;
-
zapewniają doskonały efekt wykończenia brzegów wyrobów cukierniczych z kremami;
-
są łatwe do przycinania i dobrze trzymają kształt po umieszczeniu z rancie lub formie;
-
są łatwe do zdjęcia z wyrobów i nie naruszają ich kształtu i powierzchni;
Główne zastosowanie: galaretki, serniki, desery i torty lodowe, musy, desery warstwowe, wyroby z kremem, torty klasyczne, torty musowe itp.
MATERIAŁ - folia wykonana jest z octanu celulozy - jest to materiał pochodzenia roślinnego, który jest całkowicie bezpieczny w kontakcie z żywnością (wytwarza się go z bawełny oraz włókien drzewnych) dodatkowo folia octanowa to produkt biodegradowalny.
Szczegóły produktu
- OFERTA DOTYCZY
- 10 METRÓW FOLII RANTOWEJ
- GRUBOŚĆ
- 150 µ
- WYSOKOŚĆ
- 140 mm
- DŁUGOŚĆ
- 10 m
- RODZAJ
- FOLIA RANTOWA
- KOLOR
- TRANSPARENTNY
- MATERIAŁ
- FOLIA OCTANOWA
- PRZEZNACZENIE
- DO KONTAKTU Z ŻYWNOŚCIĄ
- ZASTOSOWANIE
- ZABEZPIECZANIE WYROBÓW CUKIERNICZYCH
- APLIKACJE
- TORTY | DESERY NA ZIMNO | MUSY
- MOŻLIWOŚĆ CHŁODZENIA
- TAK
- MOŻLIWOŚĆ PIECZENIA
- NIE
∅ 120-150 x h 140 mm RANT REGULOWANY OKRĄGŁY - DOROSIOWE RANTY rant ze stali nierdzewnej + 2 spinki
Okrągły rant ze stali nierdzewnej z możliwością regulacji średnicy. Doskonała alternatywa dla klasycznych form i tortownic. Sprawdzi się w profesjonalnej pracowni, jak i zaciszu domowej kuchni.
∅ 200-280 x h 120 mm RANT REGULOWANY OKRĄGŁY - DOROSIOWE RANTY rant ze stali nierdzewnej + 2 spinki
Okrągły rant ze stali nierdzewnej z możliwością regulacji średnicy. Doskonała alternatywa dla klasycznych form i tortownic. Sprawdzi się w profesjonalnej pracowni, jak i zaciszu domowej kuchni.
dł. 12 cm SKROBKA CUKIERNICZA - DOROSIOWE RANTY stalowa skrobka z podziałką do pracy z kremem
Stalowa skrobka cukiernicza z podziałką przeznaczona do pracy z kremem. Doskonale sprawdzi się podczas dekorowania i tynkowania tortów.
∅ 120-180 x h 220 mm RANT REGULOWANY OKRĄGŁY - DOROSIOWE RANTY rant ze stali nierdzewnej + 4 spinki
Okrągły rant ze stali nierdzewnej z możliwością regulacji średnicy. Doskonała alternatywa dla klasycznych form i tortownic. Sprawdzi się w profesjonalnej pracowni, jak i zaciszu domowej kuchni.
1 szt. WOREK POWERFLEX PW045 PAVONI gumowy rękaw cukierniczy o długości 450 mm
Wyjątkowo wytrzymały i elastyczny rękaw cukierniczy wykonany z gumy przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Uniwersalne zastosowanie w gastronomii i cukiernictwie.
EGG GG054 PAVONI GOURMAND INSPIRATIONS forma silikonowa do dekoracji w kształcie jajka
Seria form silikonowych dla prawdziwych artystów - twórz wyjątkowe przystawki, dania główne i desery o perfekcyjnym kształcie i doskonałym wykończeniu.