Indeks: TESCOMA48
Marka: TESCOMA
∅ 16-30 x h 8.5 cm REGULOWANY RANT 623380 TESCOMA wysoki stalowy rant z regulowaną średnicą
R012 Folia Rantowa 60mm dł. 50m PRZEZROCZYSTA bez nadruku:
Folie rantowe służą do zabezpieczania boków ciast, tortów, ciastek bankietowych oraz deserów wykonywanych na zimno w metalowych czy plastikowych rantach.
Pozwalają na łatwiejsze wysunięcie wyrobu z rantu lub formy. Zabezpieczają wyroby przed wyschnięciem.
Dodatkowo folie z nadrukiem uatrakcyjniają wizualnie wyroby cukiernicze, ponieważ nadruk z folii pozostaje na kremie lub masie wyrobu cukierniczego.
Nadruk na folii jest jadalny.
Wymiary: 50 mm szerokości x 50 m długości
Kolor folii: przezroczysty
Indeks: TESCOMA48
Marka: TESCOMA
Indeks: PAVONI112
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: SILIKOMART442
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART515
Marka: SILIKOMART
Indeks: DOROSIOWE11
Marka: DOROSIOWE RANTY
Gruba i wysoka folia rantowa wykonana z materiałów biodegradowalnych - przeznaczona do stosowania podczas przygotowywania deserów na zimno.
Indeks: LCTRADE03
Folia rantowa o szerokości 30 mm bez nadruku
Indeks: LCTRADE14
Folia rantowa bez nadruku 50 mm szerokości.
Indeks: SILIKOMART514
Marka: SILIKOMART
Indeks: PAN11
Folia rantowa z brązowym nadrukiem 40 mm szerokości.
Indeks: SILIKOMART440
Marka: SILIKOMART
Indeks: LCTRADE29
Folia rantowa do tortów i deserów na zimno z walentynkowym nadrukiem w kolorze czerwonym.
Indeks: LCTRADE06
Folia rantowa z brązowym nadrukiem 40 mm szerokości.
Indeks: LCTRADE39
Marka: LC TRADE POLAND
Folia rantowa z nadrukiem do zabezpieczania i dekorowania tortów oraz innych wyrobów cukierniczych. Wysoka jakość wykonania zapewnia doskonałą jakość odwzorowania.
Indeks: LCTRADE26
Folia rantowa bez nadruku 100 mm szerokości.
Indeks: SILIKOMART513
Marka: SILIKOMART
Indeks: LCTRADE09
Folia rantowa z brązowym nadrukiem 40 mm szerokości.
Indeks: LCTRADE13
Folia rantowa z brązowym nadrukiem 50 mm szerokości.
Indeks: PAVONI410
Marka: PAVONI ITALIA
Forosil strip - praktyczność maty z mikroperforacją w formie wygodnych do stosowania pasków. Perforowane paski wykonane są z włókna szklanego i mikrootworami, który szczelnie pokryto warstwą silikonu. Przeznaczone do równomiernego wypieku ciasta kruchego, drożdżowego i ciast na zakwasie w metalowych formach i rantach cukierniczych.