CW1883 Bubble Bar - Chocolate World - forma z poliwęglanu do batonów - dł. 100 x szer. 30 x wys. 20 mm / poj. 28 g x 7 batonów
  • CW1883 Bubble Bar - Chocolate World - forma z poliwęglanu do batonów - dł. 100 x szer. 30 x wys. 20 mm / poj. 28 g x 7 batonów
  • CW1883 Bubble Bar - Chocolate World - forma z poliwęglanu do batonów - dł. 100 x szer. 30 x wys. 20 mm / poj. 28 g x 7 batonów
  • CW1883 Bubble Bar - Chocolate World - forma z poliwęglanu do batonów - dł. 100 x szer. 30 x wys. 20 mm / poj. 28 g x 7 batonów
  • CW1883 Bubble Bar - Chocolate World - forma z poliwęglanu do batonów - dł. 100 x szer. 30 x wys. 20 mm / poj. 28 g x 7 batonów
  • CW1883 Bubble Bar - Chocolate World - forma z poliwęglanu do batonów - dł. 100 x szer. 30 x wys. 20 mm / poj. 28 g x 7 batonów

CW1883 Bubble Bar - Chocolate World - forma z poliwęglanu do batonów - dł. 100 x szer. 30 x wys. 20 mm / poj. 28 g x 7 batonów

CHOCOWORLD77

Kolekcja form do tworzenia nadziewanych lub dekorowanych batonów czekoladowych. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Forma stworzona we współpracy z Dutch Pastry Team.

102,00 zł
Brutto

102,00 zł / 1 szt.

Stawka VAT: 23.00%

W magazynie: 0

PRODUKT NA ZAMÓWIENIE
help_outlineZapytaj o produkt
CW1883 Bubble Bar - Chocolate World - forma z poliwęglanu do batonów - dł. 100 x szer. 30 x wys. 20 mm / poj. 28 g x 7 batonów

CW1883 Bubble Bar - Chocolate World - forma z poliwęglanu do batonów - dł. 100 x szer. 30 x wys. 20 mm / poj. 28 g x 7 batonów

Akceptuję zasady polityki prywatności  

favorite_border favorite
Opis

Forma do nowoczesnych batonów z czekolady:

Formy do pracy z czekoladą wykonane z poliwęglanu charakteryzują się wyjątkową trwałością i wytrzymałością. Są odporne na uszkodzenia mechaniczne oraz działanie zarówno wysokich jak i niskich temperatur. Materiał, z którego wykonane są formy zapewnia idealnie błyszczącą powierzchnię wyrobów czekoladowych oraz zmniejsza ryzyko wystąpienia matowych plam. Zapewnia również równomierne rozprowadzanie ciepła, co ma ogromne znaczenie podczas pracy z czekoladą. Dodatkową zaletą form wykonanych z poliwęglanu jest ich transparentna barwa (niekiedy półtransparentna - lekko żółta), która pozwala na kontrolę podczas formowania kształtów. Ponadto materiał pod wpływem zmian temperatury kurczy się wolniej niż czekolada, co znacznie ułatwia proces wyjmowania kształtów z formy. Przed wlaniem czekolady, formę należy lekko podgrzać, co zapobiega zbyt dużej różnicy temperatur i tym samym zmętnieniu czekolady. Formy należy napełniać jedynie odpowiednio zatemperowaną czekoladą.

Jak czyścić formy do czekolady?

Formy do czekolady wykonane z poliwęglanu można czyścić ręcznie lub bezpiecznie myć w zmywarce. Do czyszczenia form nie należy stosować silnych detergentów, wystarczy klasyczny płyn do mycia naczyń i ciepła woda. Po każdym myciu formy należy dokładnie wytrzeć do sucha ściereczką wykonaną z mikrofibry. Taki proces czyszczenia zapewnia najlepsze wykorzystanie właściwości materiału podczas tworzenia wyrobów czekoladowych.

Sposób wypełniania form do czekolady:

- całość formy wypełniamy odpowiednio zatemperowaną czekoladą, o właściwej temperaturze i płynności,

- czekoladę rozprowadzamy równomiernie po całej objętości wzoru, nadmiar czekolady zlewamy,

- pozostawiamy do momentu całkowitego zastygnięcia czekolady,

- formę wypełniamy nadzieniem i ponownie zalewamy zatemperowaną czekoladą,

- pozostawiamy do zastygnięcia i ostrożnie wyjmujemy gotowe wyroby.

Zalety korzystania z form z poliwęglanu:

- trwały i wytrzymały materiał gwarantuje niezawodność,

- odporność materiału na uszkodzenia mechaniczne oraz szeroki zakres temperatur,

- zapewnienie błyszczącej powierzchni wyrobów czekoladowych,

- równomierne rozprowadzanie ciepła wewnątrz formy,

- możliwość kontrolowania wypełnienia formy (dzięki transparentnej barwie),

- łatwość wyjmowania kształtów z formy,

- możliwość ręcznego i maszynowego formowania.

Forma do batonów czekoladowych, szczegóły i wymiary produktu:

Profesjonalna forma z poliwęglanu przeznaczona do ręcznej i maszynowej produkcji wyrobów z czekolady. Sygnowana forma stworzona we współpracy z Dutch Pastry Team.

Nazwa handlowa Chocoladevorm the Bubble Bar
Numer katalogowy CW1883
Kształt batonów wypukły
Wzór bąbelki, kulki, półkule
Projektant Dutch Pastry Team
Materiał poliwęglan
Wymiary formy dł. 275 x szer. 135 x wys. 24 mm
Wymiary batonów dł. 100 mm x szer. 30 mm x wys. 20 mm
Objętość batonów 28 g
Ilość batonów na formę 7
Objętość formy 7 x 28 g = 196 g
Układ 1 x 7
Przeznaczenie profesjonalna forma do produkcji ręcznej i maszynowej
Zastosowanie klasyczne, dekorowane, nadziewane batoniki czekoladowe
Rodzaj forma do odlewania wyrobów czekoladowych
Producent Chocolate World
Dystrybutor Sempre Group

Wybór odpowiedniej płynności czekolady:

Płynność czekolady decyduje o grubości korpusu oraz łamliwości produktów czekoladowych; bardziej płynna czekolada daje cieńszy oraz bardziej chrupiący korpus; ponadto korzystanie z czekolady o wyższej płynności pozwala na jednorazowe wypełnienie większych powierzchni przy mniejszym zużyciu czekolady; czekolada o wyższej płynności jest idealna do form posiadających więcej detali, jednak wymaga dwukrotnego a niekiedy trzykrotnego wypełnienia formy czekoladą.

Proces temperowania czekolady:

Odpowiednio przeprowadzony proces temperowania czekolady zapewnia: satynowy połysk czekolady, doskonałą łamliwość, kurczliwość czekolady podczas chłodzenia (co ułatwia wyjmowanie czekoladek z formy).

Produkcja wyrobów czekoladowych z nadzieniem:

Podczas produkcji pralin z nadzieniem należy upewnić się, że nadzienie jest wystarczająco gładkie i płynne. Temperatura nadzienia nie powinna być wyższa niż 28°C, wyższa temperatura może spowodować topnienie korpusu. Korpusy należy wypełniać pojedynczo, pilnując przy tym, by nie zabrudzić brzegów formy (zabrudzenie może powodować nieszczelność korpusów). Nie należy wypełniać korpusów do pełna, najlepiej pozostawić około 1,5 mm wolnej przestrzeni, która jest konieczna do właściwego zamknięcia czekoladki.

Ostrzeżenia i informacje dodatkowe:

Producent: Chocolate World

Dystrybutor: Sempre Group

Kraj produkcji: Wyprodukowano w Belgii

Produkt przeznaczony do kontaktu z żywnością.

Wykonany z materiałów bezpiecznych w kontakcie z żywnością.

Dokładnie umyć przed pierwszym użyciem.

Szczegóły produktu
CHOCOWORLD77
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: THERMOHAUSER45

Marka: THERMOHAUSER

Stalowa szpachla cukiernicza z niebieskim uchwytem z tworzywa - dł. 24.5 x szer. 8 cm - nr. kat. 68675 Thermohauser

favorite_border favorite

Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.

Cena 37,00 zł

37,00 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: THERMOHAUSER211

Marka: THERMOHAUSER

Stalowa szpachla cukiernicza z niebieskim uchwytem z tworzywa - dł. 24.5 x szer. 12 cm - nr. kat. 68695 Thermohauser

favorite_border favorite

Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.

Cena 55,00 zł

55,00 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: THERMOHAUSER210

Marka: THERMOHAUSER

Stalowa szpachla cukiernicza z niebieskim uchwytem z tworzywa - dł. 24.5 x szer. 15 cm - nr. kat. 68705 Thermohauser

favorite_border favorite

Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.

Cena 40,50 zł

40,50 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: SILIKOMART96

Marka: SILIKOMART

Bubble 1400 Silikomart - nowoczesna forma silikonowa do ciast i deserów - dł. 180 x wys. 50 mm / poj. 1400 ml

favorite_border favorite

Forma silikonowa do nowoczesnych deserów i tortów musowych. Geometryczny wzór. Idealne połączenie minimalizmu i nowoczesności. Doskonała do tworzenia zaskakujących kreacji cukierniczych. 

Cena 141,50 zł

141,50 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CHOCOWORLD03

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW1141 Fantazyjny kwadrat - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - dł. 32 x wys. 19 mm / poj. 16 g x 21 pralin

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 87,37 zł Cena podstawowa 102,79 zł

87,37 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD13

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW1561 Płaska półkula - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - śr. 27.5 x wys. 14.9 mm / poj. 7.15 g x 21 pralin

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 88,00 zł Cena podstawowa 110,00 zł

88,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD14

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW1562 Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - śr. 27.5 x wys. 14.9 mm / poj. 7 g x 21 pralin

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 81,60 zł Cena podstawowa 102,00 zł

81,60 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: SILIKOMART152

Marka: SILIKOMART

Kit Bubble Crown 1000 Silikomart - zestaw form silikonowych do nowoczesnych tortów musowych - śr. 180 x wys. 60 mm

favorite_border favorite

Nowoczesny zestaw form silikonowych do tworzenia zaskakujących tortów musowych w kształcie korony z dekoracyjnymi bąbelkami. W zestawie znajdują się trzy formy silikonowe. Jedna do podstawy tortu, jedna do nadzienia i wypełnienia oraz jedna do bąbelkowej dekoracji. Form można używać w zestawie lub oddzielnie.

Cena 210,00 zł

210,00 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CHOCOWORLD25

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW1217 Półkula - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - śr. 30 x wys. 15 mm / poj. 9 g x 24 praliny

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 110,00 zł

110,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD70

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW2253 Półkula - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - śr. 70 x wys. 35 mm / poj. 113 g x 6 pralin

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 120,00 zł

120,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD68

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW2251 Półkula - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - śr. 50 x wys. 25 mm / poj. 40 g x 12 pralin

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 129,00 zł

129,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD102

Marka: CHOCOLATE WORLD

Trapezowa szpachla cukiernicza z uchwytem z tworzywa - dł. 24 x szer. 18 cm - nr. kat. M1185 Chocolate World

favorite_border favorite

Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Trapezowy nóż do czekolady.

Cena 169,00 zł

169,00 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CHOCOWORLD154

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW12032 THE UNI - DUTCH PASTRY TEAM CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do pralin - poj. 10.5 g

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 97,20 zł Cena podstawowa 108,00 zł

97,20 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD160

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW12061 HONORÉ - DUTCH PASTRY TEAM CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do pralin dekorowanych

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Forma stworzona we współpracy z Dutch Pastry Team. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 102,00 zł

102,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD163

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW1926 THE JUICER - DUTCH PASTRY TEAM CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do pralin dekorowanych

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 108,00 zł

108,00 zł / 1 szt.

Indeks: CHOCOWORLD171

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW2461 TABLET AIR BUBBLES SEB PETTERSSON CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do tabliczek czekolady - poj. 83.5 g

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych tabliczek czekolady. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie.

Cena 129,00 zł

129,00 zł / 1 szt.

Indeks: CHOCOWORLD182

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW12097 BLOKJE MET BUBBELS CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do pralin - prostokątny blok z wzorem bąbelków

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 94,50 zł Cena podstawowa 105,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD183

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW12100 THE CRYSTAL - DUTCH PASTRY TEAM CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do pralin - w kształcie kryształów

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 94,50 zł Cena podstawowa 105,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: LUBECA133

Marka: LUBECA

op. 5 kg Ciemna czekolada o zaw. 55% kakao - Ivory Coast Lubeca - kuwertura czekoladowa w kaletkach - nr. kat. 721

favorite_border favorite

Zrównoważona ciemna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Kuwertura czekoladowa o niskiej płynności. Idealna jako baza do ganache, musów i kremów oraz jako dodatek do wypieków. Nadaje deserom intensywny smak i pozwala uzyskać zwartą i aksamitną konsystencję.

Cena 525,00 zł

105,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: LUBECA134

Marka: LUBECA

op. 5 kg Ciemna czekolada o zaw. 60% kakao - Ghana Lubeca - kuwertura czekoladowa w kaletkach - nr. kat. 727

favorite_border favorite

Zrównoważona ciemna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany. Kuwertura czekoladowa o wysokiej płynności, idealna do powlekania draży i glazurowania wyrobów cukierniczych. Zastosujesz ją także jako aromatyczny składnik zabiegów w salonach odnowy biologicznej.

Cena 590,00 zł

118,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: LUBECA135

Marka: LUBECA

op. 5 kg Biała czekolada o zaw. 33% kakao - Lubeca - czekolada cukiernicza w kaletkach - nr. kat. 776

favorite_border favorite

Kremowa biała czekolada o zrównoważonej słodyczy i wysokiej płynności. Idealna do powlekania draży i glazurowania wyrobów cukierniczych. Biała czekolada łatwo łączy się z barwnikami spożywczymi rozpuszczalnymi w tłuszczu, co pozwala na tworzenie kolorowych pralin i dekoracji czekoladowych.

Cena 500,00 zł

100,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: HANSBRUNNER164

Marka: HANS BRUNNER

Jajko Bubbles - HB-DS-0014 Hans Brunner - forma z poliwęglanu do trójwymiarowych pisanek z czekolady - obj. 150 g

favorite_border favorite

Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych pisanek w nowoczesnych wzorach. Forma do ręcznej i maszynowej produkcji figurek czekoladowych. Wykonana z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Forma w zestawie z metalowymi klipsami.

Cena 238,00 zł

238,00 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: LUBECA136

Marka: LUBECA

op. 5 kg Mleczna czekolada o zaw. 35% kakao - Ivory Coast Lubeca - kuwertura czekoladowa w kaletkach - nr. kat. 771

favorite_border favorite

Zrównoważona mleczna czekolada wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Wybrzeża Kości Słoniowej. Kuwertura czekoladowa o optymalnej płynności i uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.

Cena 550,00 zł

110,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CHOCOWORLD30

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW1848 Fala - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - dł. 50 x szer. 25 x wys. 15 mm / poj. 7.5 g x 21 pralin

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Sygnowana forma do pralin stworzona we współpracy z Frank Haasnoot. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 99,50 zł

99,50 zł / 1 szt.

Indeks: PAVONI83

Marka: PAVONI ITALIA

50 szt. VP1T 80X80MM PAVONI kwadratowe transparentne podkładki z uchwytem do serwowania monoporcji

favorite_border favorite

Kwadratowe podkładki z wygodnym uchwytem wykonane z tworzywa przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Idealnie sprawdzą się do serwowania i prezentacji zarówno słodkich jak i wytrawnych wyrobów. Idealne pod monoporcje i przekąski. Przeznaczone do stosowania w cateringu i lokalach gastronomicznych.

Cena 53,50 zł

1,07 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD29

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW1770 Snowstars Callebaut - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - śnieżynki

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 84,00 zł Cena podstawowa 105,00 zł

84,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD129

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW1992 CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do klasycznych batonów czekoladowych - poj. 24 g

favorite_border favorite

Forma z poliwęglanu to tworzenia klasycznych batonów czekoladowych. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie dziesięciu batonów z sześcioma kwadratowymi kostkami. Profesjonalna forma, która doskonale sprawdzi się również w domowej pracowni czekoladowej.

Cena 105,00 zł

105,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE