- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
op. 90 g NEUTRALNA LETTER&LACE F-095 FOOD COLOURS - neutralna pasta dekoracyjna do koronek
Letter&Lace to seria dekoracyjnych past do koronek w sześciu metalicznych kolorach. Neutralna masa idealnie sprawdza się do tworzenia dekoracji bazowych.
Letter&Lace to seria dekoracyjnych past do koronek w sześciu metalicznych kolorach.
Przydatne przede wszystkim w tworzeniu koronek z szablonów, ale również do pisania liter i innych precyzyjnych dekoracji.
Może być stosowana jako farba na powierzchnię mas cukrowych, czekolady czy lukru królewskiego.
Pasty mają przyjemny waniliowy smak i zapach.
Dają efekt metalicznego połysku.
Produkty bezglutenowe.
Nie zawierają związków azowych.
Nie zawierają dwutlenku tytanu (E171).
Opakowanie: 90 g
Kolor: neutralny
Kod produktu: F-095
Składniki: woda, glukoza, maltodekstryna (E1400), gliceryna (E422), pektyna (E440(ii)), olej roślinny, skrobia kukurydziana modyfikowana (E1422), alginian sodu (E401), aromat, emulgator: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych (E471), substancje konserwujące: sorbinian potasu (E202), regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330).
Warunki użycia:
- stosowanie - kategoria 05.4,
- dekoracje i powłoki zgodnie z zasadą "quantum satis",
- pozostawić do wyschnięcia na około 10 godzin w temperaturze pokojowej,
- przed użyciem produkt dokładnie wymieszać,
- równomiernie nanieść na szablon i pozostawić do wyschnięcia,
- suszyć około 8 godzin w temperaturze pokojowej,
- lub suszyć w piekarniku w temperaturze 60°C przez 30 minut i pozostawić do wystygnięcia.
Indeks: MODECOR553
Marka: MODECOR
Mata silikonowa VANESSA do koronek i izomaltu 31222 Modecor
mata do koronek
Indeks: PAVONI156
Marka: PAVONI ITALIA
250 g MAGIC DECOR PAVONI mieszanka bazowa w postaci proszku do przygotowania masy dekoracyjnej do koronek
Bazowa mieszanka składników w postaci proszku do przygotowania masy do dekoracji cukierniczych. Doskonała do koronek i delikatnych lub przestrzennych dekoracji.
Indeks: PAVONI157
Marka: PAVONI ITALIA
500 g MAGIC DECOR PAVONI mieszanka bazowa w postaci proszku do przygotowania masy dekoracyjnej do koronek
Bazowa mieszanka składników w postaci proszku do przygotowania masy do dekoracji cukierniczych. Doskonała do koronek i delikatnych lub przestrzennych dekoracji.
Indeks: MODECOR827(1)
Marka: MODECOR
200 g SWEET LACE EXPRESS 25374 MODECOR gotowa masa do koronek - produkt nie zawiera cukru i bieli tytanowej