
Indeks: MODECOR409
Marka: MODECOR
40g BAZA KLEJU SPOŻYWCZEGO w proszku ( E466 )CMC 24117 Modecor
Baza do klejenia elementów z masy cukrowej oraz stabilizacji lukru plastycznego.
65,00 zł / 100 g
Masa cukrowa do obkładania tortów.
5kg BIAŁA Masa cukrowa do obkładania tortów ELITE BIANCA 24568 Modecor:
Opis: masa cukrowa do pokrywania tortów oraz innych wypieków.
Charakteryzuje się śnieżnobiałym kolorem, łatwością rozwałkowywania
oraz elastycznością, dzięki której łatwiej obłożyć tort o większej powierzchni.
Masa bardzo dobrze łączy się z barwnikami spożywczymi (w proszku, w żelu).
Jest bardziej odporna na wysokie temperatury. Produkt bezglutenowy.
Kod produktu: 24568
Kolor: śnieżnobiały
Opakowanie: 5 kg
Składniki: cukier (69,7%), syrop glukozowy, tłuszcz roślinny (z ziaren palmowych, kokosowy), olej palmowy,
regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), aromat. Może zawierać śladowe ilości mleka, soi, siarczynów.
Przechowywać w temperaturze 8-25°C, wilgotność: 40-50%, chronić przed dostępem światła.
Masę cukrową najlepiej przechowywać szczelnie zawiniętą w folię spożywczą.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1738/415 kJ/kcal
- tłuszcz: 6,2 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 5,4 g
- węglowodany: 89,0 g
- w tym cukry: 89,0 g
- białko: 0,0 g
- sól: 0,0 g
Indeks: MODECOR409
Marka: MODECOR
Baza do klejenia elementów z masy cukrowej oraz stabilizacji lukru plastycznego.
Indeks: FRACTAL29
Marka: Fractal Colors
Seria barwników spożywczych o konsystencji żelowej dostępnych w szerokiej gamie kolorystycznej. Doskonałe do barwienia marcepanu, lukru królewskiego, masy cukrowej, kremów i wypieków.
Indeks: FRACTAL25
Marka: Fractal Colors
Seria barwników spożywczych o konsystencji żelowej dostępnych w szerokiej gamie kolorystycznej. Doskonałe do barwienia marcepanu, lukru królewskiego, masy cukrowej, kremów i wypieków.
Indeks: SILIKOMART436
Marka: SILIKOMART
Masa cukrowa do obkładania tortów.