Mata cukiernicza z szablonem okręgów. Wykonana z włókna szklanego pokrytego powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się do wypieku makaroników, ciasta parzonego oraz pracy z czekoladą.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
SPV64MACARONS PAVONI 585 x 385 mm mata do makaroników z włókna szklanego z obustronną powłoką silikonową
Mata cukiernicza z włókna szklanego z powłoką silikonową i szablonem okręgów. Przeznaczona do wypieku makaroników. Doskonale sprawdzi się jako stolnica do wałkowania ciasta i masy cukrowej, nadaje się zarówno do pieczenia i mrożenia.
Opis produktu
SPV - SERIA UNIWERSLANYCH MAT CUKIERNICZYCH Z WŁOKNA SZKLANEGO Z POWŁOKĄ SILIKONOWĄ.
Wykonanych z odpornego włókna szklanego z zabezpieczającą powłoką silikonową. Zastosowane materiały oraz sposób wykonania mat zapewnia ich uniwersalność w zastosowaniu i niezawodność podczas pracy. Materiał wykazuje odporność na działanie temperatur w zakresie od (-) 40°C do (+) 250°C. Maty charakteryzują się gładką powierzchnią, dzięki czemu nadają cię do wałkowania ciasta lub masy cukrowej. Maty wykonane z włókna szklanego nie nadają się użytkowania w kuchence mikrofalowej. Maty są łatwe do przechowywania (elastyczność materiału) oraz utrzymania w czystości (dzięki możliwości mycia w zmywarce). Podczas pracy z matami cukierniczymi nie należy stosować ostrych narzędzi i przyborów kuchennych (noże, foremki do wykrawania, radełka itp.).
SPV64MACARONS - to mata przeznaczona do wypieku francuskich makaroników - posiada szablony okręgów, które pozwalają na precyzyjne formowanie i rozłożenie masy.
Zastosowanie:
-
jako stolnica (do wałkowania ciasta i masy cukrowej, tworzenia dekoracji, składania tortów itp.)
-
do pieczenia (ciasta kruchego, ciasta francuskiego, ciasta parzonego)
-
do chłodzenia i mrożenia (torty lodowe, dekoracje czekoladowe itp.)
Szczegóły produktu
- NUMER KATALOGOWY
- SPV64MACARONS
- NAZWA HANDLOWA
- SPV64MACARONS
- ILOŚĆ SZTUK W OPAKOWANIU
- 1 SZTUKA
- OPAKOWANIE
- FOLIA ZABEZPIECZAJĄCA
- WYMIARY
- 585 mm x 385 mm
- RODZAJ
- MATA Z WŁOKNA SZKLANEGO
- KSZTAŁT
- PROSTOKĄTNY
- KOLOR
- BIAŁY | CZERWONY
- WZÓR
- DO MAKARONIKÓW | SZABLON OKRĘGÓW
- MATERIAŁ
- WŁÓKNO SZKLANE | SILIKON
- PRZEZNACZENIE
- DO KONTAKTU Z ŻYWNOŚCIĄ
- ZASTOSOWANIE
- UNIWERSALNE | PIECZENIE | MROŻENIE | JAKO STOLNICA
- ZASTOSOWANIE
- DO MAKARONIKÓW
- ODPORNOŚĆ NA TEMPERATURY
- od (-) 40°C do (+) 250°C
- SERIA PRODUKTOWA
- SPV
- UŻYTKOWANIE W KUCHENCE MIKROFALOWEJ
- NIE
- MOŻLIWOŚĆ MYCIA W ZMYWARCE
- TAK
- MOŻLIWOŚĆ CHŁODZENIA
- TAK
- MOŻLIWOŚĆ MROŻENIA
- TAK
- MOŻLIWOŚĆ SZOKOWEGO ZAMRAŻANIA
- TAK
- MOŻLIWOŚĆ PIECZENIA
- TAK
Uniwersalna mata cukiernicza z włókna szklanego z powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się jako stolnica do wałkowania ciasta i masy cukrowej. Przeznaczona do pieczenia i mrożenia.
Uniwersalna mata cukiernicza z włókna szklanego z powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się jako stolnica do wałkowania ciasta i masy cukrowej. Przeznaczona do pieczenia i mrożenia.
Forma silikonowa do tworzenia nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz.
HAZEL TOP25 PAVONI ∅ 180 mm forma silikonowa do dekoracji orzechy laskowe
Forma do całościowych dekoracji imitujących orzechy laskowe.
op. 1 kg Czerwone owoce - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 87% zawartość owoców
Red Berries, to wysokiej jakości przecier o 87% zawartości owoców (malin, porzeczek, żurawiny). Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.