
Indeks: BARIMA109
Marka: BARBARA LUIJCKX
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z BIAŁEJ CZEKOLADY 1032 Barbara Decor
0,62 zł / 1 szt.
5kg PRAMANO-T14 Almond & Hazelnut Praline PRALINA MIGDAŁOWO-ORZECHOWA Callebaut:
Opis: pralina/pasta/nadzienie cukiernicze z prażonych migdałów (24%) i orzechów laskowych (24%);
złoto-karmelowa barwa i gładka konsystencja.
Almond & Hazelnut Praline - produkt z prażonych i karmelizowanych migdałów i orzechów laskowych z dodatkiem tłuszczu roślinnego,
który poprawia konsystencję pasty; produkt gotowy do użycia; sprawdza się jako nadzienie do pralin lub jako dodatek do wyrobów cukierniczych oraz lodów;
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,
szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.
Składniki: cukier, orzechy laskowe (24%), migdały (24%), tłuszcz roślinny (słonecznikowy), emulgator: lecytyna sojowa.
Może zawierać mleko.
Kod produktu: PRAMANO-T14
Opakowanie: 5kg
Konsystencja: gładka (smooth)
Zastosowanie/sposób przygotowania:
- cukiernictwo (nadzienia, praliny, trufle),
- desery i ciasta,
- wyroby piekarnicze,
- lody i sorbety.
Dozowanie: według uznania
Producent: Callebaut
Indeks: BARIMA109
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: DAWN05(1)
Marka: DAWN FOODS
Kawałki czekolady, które doskonale sprawdzają się jako dodatek do różnego rodzaju wypieków. Będą idealnym dodatkiem do babeczek, muffinek, brownie, ciasteczek, drożdżówek czy rogalików.
Indeks: MONALISA49
Marka: MONA LISA
Indeks: DECORELIEF58
Marka: Deco Relief
Gama rozpuszczalnych w tłuszczu barwników spożywczych charakteryzujących się wysoką koncentracją czystej substancji barwiącej. Intensywne barwniki w formie proszku o niskim dozowaniu łatwo rozpuszcza się w gęstych masach. Przeznaczone przede wszystkim do barwienia czekolady i mas cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu.