
Indeks: BARIMA12
Marka: BARBARA LUIJCKX
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z CIEMNEJ CZEKOLADY 1030 Barbara Decor
0,54 zł / 1 szt.
5kg PRAMANO-T14 Almond & Hazelnut Praline PRALINA MIGDAŁOWO-ORZECHOWA Callebaut:
Opis: pralina/pasta/nadzienie cukiernicze z prażonych migdałów (24%) i orzechów laskowych (24%);
złoto-karmelowa barwa i gładka konsystencja.
Almond & Hazelnut Praline - produkt z prażonych i karmelizowanych migdałów i orzechów laskowych z dodatkiem tłuszczu roślinnego,
który poprawia konsystencję pasty; produkt gotowy do użycia; sprawdza się jako nadzienie do pralin lub jako dodatek do wyrobów cukierniczych oraz lodów;
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,
szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.
Składniki: cukier, orzechy laskowe (24%), migdały (24%), tłuszcz roślinny (słonecznikowy), emulgator: lecytyna sojowa.
Może zawierać mleko.
Kod produktu: PRAMANO-T14
Opakowanie: 5kg
Konsystencja: gładka (smooth)
Zastosowanie/sposób przygotowania:
- cukiernictwo (nadzienia, praliny, trufle),
- desery i ciasta,
- wyroby piekarnicze,
- lody i sorbety.
Dozowanie: według uznania
Producent: Callebaut
Indeks: BARIMA12
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: RÓŻNE224
Marka: SEMPRE
Żelatyna spożywcza pozyskiwana z kolagenu pochodzenia wieprzowego. Produkt w formie drobnych granulek.
Indeks: HANSBRUNNER153
Marka: HANS BRUNNER
Seria form do tworzenia nadziewanych tabliczek czekolady. Profesjonalna forma z poliwęglanu do Dubajskiej czekolady z pistacjami. Dopracowane wzory do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu. Obejrzyj krótki film i dowiedz się, jak pracować z formą:
Indeks: CHOCOVIC03
Marka: CHOCOVIC
Klasyczna mleczna czekolada o wysokiej płynności i zrównoważonym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.