op. 5 kg Ganache z białej czekolady - Creme a La Carte Basic Callebaut - BASE-KREM-659

Indeks: CALLEBAUT07
Marka:
423,50 zł (23% VAT)
84,70 zł / 1 kg

344,31 zł netto

OBECNIE BRAK NA STANIE

Magazyn: 0 szt.

Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny w magazynie

Opis produktu

Gotowy do użycia Ganache z białej czekolady.

Zawiera białą czekoladę, śmietankę i alkohol.

Creme a La Carte Basic - to Ganache z wstępnie zatemperowanej białej czekolady (60%), śmietanki (22%) i odrobiny alkoholu.

Ma bogaty, śmietankowy i łagodny smak oraz bardzo przyjemną konsystencję. Ganache można wzbogacić o: dodatki o chrupiącej teksturze orzechy, mielone ziarna kawy, nugat)

Ganache ma odpowiednią konsystencję do szprycowania form cukierniczych – takich jak praliny, batony czekoladowe i czekoladowe kubeczki.

Nie wymaga temperowania (wystarczy lekko podgrzać, w temperaturze nie wyższej niż 35°C).

Produkt charakteryzuje wyjątkowa stabilność.

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w oryginalnym,

szczelnie zamkniętym opakowaniu, chronić przed dostępem światła.

Składniki: biała czekolada 60% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy),

śmietana 22%, alkohol 4,5%, cukier, serwatka z mleka, białka mleka.

Kod produktu: CHAMP-KREM-659

Opakowanie: 5kg

Konsystencja: kremowa

Zastosowanie/sposób przygotowania:

- cukiernictwo (nadzienia, praliny, trufle),

- desery i ciasta,

- wyroby piekarnicze,

- lody i sorbety.

Ganache wystarczy podgrzać (maks. 35°C) przed użyciem.

Nałożyć do korpusu do trufli lub łusek kakao.

Dozowanie: według uznania

Producent: Callebaut

Szczegóły produktu