poglądowe zdjęcie produktu - pasta kokosowa do produkcji lodów i cukiernictwa
  • poglądowe zdjęcie produktu - pasta kokosowa do produkcji lodów i cukiernictwa

3.5 kg PASTA KOKOSOWA SEMPRE pasta do lodów i cukiernictwa z wysoką zawartością suszonego miąższu kokosa

SEMPRE420

Pasta kokosowa z wysoką zawartością suszonego miąższu kokosa (17%) - przeznaczona do produkcji lodów metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.

Rabaty ilościowe

Ilość Cena Oszczędzasz
2 149,63 zł Do 15,75 zł
157,50 zł
Brutto

45,00 zł / 1 kg

Stawka VAT: 8.00%

W magazynie: 46

Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

favorite_border favorite
Opis

PASTA KOKOSOWA - przeznaczona jest przede wszystkim do produkcji lodów rzemieślniczych oraz do stosowania w wyrobach piekarniczych i cukierniczych. Pasta może również pełnić rolę integratora w lodach ze świeżymi owocami. Pastę charakteryzuje uniwersalność i wszechstronność zastosowania (kremy, nadzienia, wypieki, desery, lody, praliny itp.). Pasta z wysoką zawartością suszonego miąższu kokosa o przyjemnym naturalnym i słodkim smaku.

panel oddzielający w opisie.png

Składniki: cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, suszony kokos (17%), woda, substancja stabilizująca: mączka chleba świętojańskiego (E410), aromat kokosowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), substancja zagęszczająca: pektyna (E440).

Dozowanie: 70-100 gramów na 1 litr mieszanki bazowej (produkcja lodów); 40-50 gramów na 1 litr mieszanki bazowej jako integrator do lodów ze świeżymi owocami.

panel oddzielający w opisie.png

Warunki przechowywania i ważne informacje: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura składowania do 15-25°C; należy unikać gwałtownych zmian temperatury; maksymalna wilgotność względna otoczenia to 65%; po każdym użyciu należy dokładnie oczyścić i zamknąć opakowanie; produkt przechowywać w fabrycznym opakowaniu; do mieszania, nakładania i dozowania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów.

panel oddzielający w opisie.png

Zastosowanie: do produkcji lodów metodą tradycyjną; jako integrator do lodów ze świeżymi owocami; do wyrobów cukierniczych i piekarskich.

panel oddzielający w opisie.png

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 1556/370 kJ/kcal
Tłuszcz 11.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 9.7 g
Węglowodany 65.0 g
w tym cukry 57.0 g
Białko 1.2 g
Błonnik 3.1 g
Sól 0.03 g

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

panel oddzielający w opisie.png

Szczegóły produktu
SEMPRE420
46 Przedmioty

Opis

MASA NETTO
3.5 kg
OPAKOWANIE
PLASTIKOWE WIADERKO Z POKRYWĄ
RODZAJ
PASTA SMAKOWA
AROMAT
KOKOSOWY
SMAK
KOKOSOWY | SŁODKI
BARWA
JASNA | KREMOWA | BIAŁA | CHARAKTERYSTYCZNA
FORMA
PASTA
KONSYSTENCJA
KREMOWA | LEPKA
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE
DO LODÓW I WYROBÓW CUKIERNICZYCH
DOZOWANIE
PASTA SMAKOWA - 70-100 g/l
DOZOWANIE
INTEGRATOR - 40-50 g/l
ZAWARTOŚĆ ORZECHÓW
17.0 %
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
15-25°C
TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
UNIKAĆ GWAŁTOWNYCH ZMIAN TEMPERATURY
WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
MAX 65 %
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
18 MIESIĘCY OD DATY PRODUKCJI (W FABRYCZNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU)
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: SEMPRE419

Marka: SEMPRE

3.5 kg PASTA BANANOWA SEMPRE pasta smakowa do lodów owocowych - zawartość owoców - 25%

favorite_border favorite

Pasta bananowa z 25% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.

Cena 154,00 zł

44,00 zł / 1 kg

OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: SEMPRE421

Marka: SEMPRE

3.5 kg PASTA MALINOWA SEMPRE pasta smakowa do lodów owocowych - zawartość owoców - 30%

favorite_border favorite

Pasta malinowa z 30% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.

Cena 196,00 zł

56,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: SEMPRE422

Marka: SEMPRE

3.5 kg PASTA MANGO SEMPRE pasta smakowa do lodów owocowych - zawartość owoców - 38%

favorite_border favorite

Pasta mango z 38% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.

Cena 210,00 zł

60,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: SEMPRE424

Marka: SEMPRE

3.5 kg VARIEGATO WIŚNIA SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kandyzowanymi wiśniami

favorite_border favorite

Owocowa pasta variegato z kandyzowanymi wiśniami - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.

Cena 241,50 zł

69,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: DAWN235

Marka: DAWN FOODS

op. 2.7 kg Delifruit Classic Passion Fruit Dawn Foods - gotowe nadzienie owocowe - marakuja

favorite_border favorite

Gotowe nadzienie marakuja o wszechstronnym zastosowaniu w gastronomii i cukiernictwie. Puree z egzotycznych owoców zanurzone w delikatnym żelu. Idealne do nadziewania wypieków, przekładania tortów i dekoracji gofrów z bitą śmietaną.

Cena 195,62 zł

72,45 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: SOSA217

Marka: Sosa Ingredients

400 g ULTRATEX 3 ESPESANTE 58050086 SOSA INGREDIENTS modyfikowana skrobia z tapioki - substancja zagęszczająca

favorite_border favorite

Modyfikowana skrobia z tapioki - dodatek do żywności o właściwościach zagęszczających. Doskonale sprawdzi się do produkcji różnego rodzaju sosów, przecierów, polew, przetworów oraz wyrobów cukierniczych.

Cena 168,00 zł

42,00 zł / 100 g

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: PERNIGOTTI06

Marka: PERNIGOTTI

2 kg BASE FRUIT 50 F 12091301A PERNIGOTTI baza do stabilnych sorbetów o kremowej konsystencji

favorite_border favorite

Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji sorbetów owocowych na bazie owoców lub z dodatkiem skoncentrowanych past owocowych. Pozwala uzyskać sorbety o stabilnej strukturze i kremowej konsystencji.

Cena 166,00 zł

83,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: DREIDOPPEL21

Marka: DREIDOPPEL

1 kg PASTA KOKOS 199 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych

favorite_border favorite

Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.

Cena 133,00 zł

133,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU