1.25 kg FRUTTAFRUTTA MATCHA B-FREE 11607 BABBI kompletna baza do sorbetów bez dodatku cukru
Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania sorbetów o smaku zielonej herbaty (Matcha) bez dodatku cukru.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
3kg TOFFEE MOU pasta variegato krówkowa PC528P Comprital:
Opis: pasta variegato do przekładania i dekoracji - krówkowa, mieszanka składników (smakowa) do lodów, półprodukt do lodów.
Dozowanie: 70-100g na litr mieszanki podstawowej, bazowej (produkt należy wymieszać przed użyciem)
Zastosowanie: do lodów, bitej śmietany, kremów, tortów i innych deserów.
Opakowanie: 3kg
Przechowywanie: po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt przeznaczony do użytku profesjonalnego (produkt do lodziarni i cukierni przeznaczony wyłącznie do przemysłu i rzemiosła).
Kod produktu: PC528P
Wartość odżywcza:
- wartość energetyczna: 1235/295 kJ/kcal
- tłuszcz: 2,20g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5g
- węglowodany: 67,0g
- w tym cukry: 60,0g
- białko: 2,1g
- sól: 0,08g
*produkt może zawierać mleko, jaja, soję, orzechy oraz ich pochodne
Szczegóły produktu
1.25 kg FRUTTAFRUTTA MATCHA B-FREE 11607 BABBI kompletna baza do sorbetów bez dodatku cukru
Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania sorbetów o smaku zielonej herbaty (Matcha) bez dodatku cukru.
op. 3.5 kg Menta Verde Pernigotti - miętowa pasta cukiernicza - zielona - nr. kat. 12093501A
Skoncentrowana pasta do sporządzania aromatycznych lodów miętowych. Produkt o charakterystycznej zielonej barwie. Doskonała do miętowych lodów stracciatella i deserów z kawałkami ciemnej czekolady.
3 kg VARIEGATO MANGO SEMPRE pasta do przekładania i dekorowania z kawałkami owoców
Owocowa pasta variegato z kawałkami owoców - mango - do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach oraz stosowania w wyrobach cukierniczych.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej