• Babbi Day

  • BIO BOTANIKA BY IGOR ZARITSKYI

  • PŁAĆ WYGODNIE

miękki krem do przekładania i dekorowania o smaku orzechów laskowych
  • miękki krem do przekładania i dekorowania o smaku orzechów laskowych
  • miękki krem do przekładania i dekorowania o smaku orzechów laskowych
  • produkt nie zawiera oleju palmowego
  • produkt bezglutenowy

6 kg MORETTINA NOCCIOLA 12093044 PERNIGOTTI gładki krem z orzechów laskowych do przekładania i dekorowania

PERNIGOTTI210

Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie). 

552,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

Morettina Nocciola, to kremowa pasta o smaku orzechów laskowych o wyjątkowo smarownej konsystencji - pozwala na tworzenie efektownych i dekoracyjnych kuwet z lodami. Przeznaczona jest do produkcji lodów rzemieślniczych (do przekładania, smarowania i dekorowania). Doskonale sprawdzi się również podczas przygotowywania różnego rodzaju kremów cukierniczych, deserów mrożonym oraz musów. Podczas produkcji lodów oraz do wyrobu kremów pastę dozuje się według własnego uznania. Produkt zawiera 20% wyselekcjonowanych i prażonych orzechów laskowych.

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty przeznaczony do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). 

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Składniki: cukier, pasta z orzechów laskowych (20,6%), olej roślinny (słonecznikowy), mleko odtłuszczone w proszku, laktoza, śmietana skoncentrowana, cukier skarmelizowany, białka mleka, emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), aromaty; może zawierać soję, mleko, jaja, migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, pistacje, orzechy arachidowe, ziarna sezamu.

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; po zużyciu opakowanie produktu podlega segregacji i jest przeznaczone do recyklingu.

RECEPTURA - DOZOWANIE
PASTA MORETTINA NOCCIOLA według uznania

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 2342/562 kJ/kcal
Tłuszcz 36.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 5.0 g
Węglowodany 51.0 g
w tym cukry 51.0 g
Białko 7.4 g
Sól 0.18 g

Wyprodukowano z pasją we Włoszech przez PERNIGOTTI GELATIERI ITALIANI - markę, która specjalizuje się w produkcji komponentów do tworzenia tradycyjnych lodów rzemieślniczych w nowoczesnym wydaniu i interpretacji.

Szczegóły produktu
PERNIGOTTI210
5 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
12093044
NAZWA HANDLOWA
MORETTINA NOCCIOLA
MASA NETTO
6 kg
OPAKOWANIE
WIADERKO Z POKRYWKĄ
OPAKOWANIE ZBIORCZE
12 kg (2 x 6 kg)
RODZAJ
KREMOWA PASTA DO PRZEKŁADANIA
SMAK
ORZECH LASKOWY (PRAŻONY)
FORMA
KREMOWA
PRZEZNACZENIE
DO LODÓW | DO CUKIERNICTWA
ZASTOSOWANIE
DO PRODUKCJI LODÓW METODĄ TRADYCYJNĄ
DOZOWANIE
WEDŁUG UZNANIA
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
SERIA PRODUKTOWA
MORETTINA
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
20 innych produktów w tej samej kategorii: