
Indeks: PAPILART57
Marka: PAPILART
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
0,45 zł / 1 szt.
Dwustronnie foliowane podkładki pod monoporcje z wygodnym uchwytem. Przeznaczone do prezentacji i serwowania wyrobów cukierniczych.
Seria podkładek wykonanych z cienkiego, sztywnego kartonu dopuszczonego do kontaktu z żywnością.
Przeznaczone są do serwowania kawałków ciasta, monoporcji, małych deserów oraz czekoladek i pralin.
Idealnie sprawdzą się na różnego rodzaju zorganizowanych przyjęciach i bankietach.
Posiadają dwustronną foliową powłokę, która zabezpiecza podkładki przez działaniem wilgoci i tłuszczu oraz wygodny uchwyt.
Podkładki sprzedawane są bez opakowania ochronnego - oferta dotyczy 1 sztuki.
Indeks: PAPILART57
Marka: PAPILART
Indeks: PAPILART136
Marka: PAPILART
Indeks: PAPILART56
Marka: PAPILART
Indeks: PAPILART139
Marka: PAPILART
Indeks: BARIMA522
Marka: BARBARA LUIJCKX
Barwnik w sprayu dający efekt jedwabistego zamszu na powierzchni ciast, tortów i monoporcji. Barwnik na bazie masła kakaowego - nie zawiera bieli tytanowej (E171).
Indeks: CALLEBAUT05
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: DREIDOPPEL21
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: SILIKOMART626
Marka: SILIKOMART
Forma silikonowa o klasycznym kształcie do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. Forma na 8 cylindrycznych porcji o średnicy 60 mm, wysokości 35 mm i pojemności 90 ml.
Dwustronnie foliowane podkładki pod monoporcje z wygodnym uchwytem. Przeznaczone do prezentacji i serwowania wyrobów cukierniczych.