
Indeks: PAPILART57
Marka: PAPILART
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
0,45 zł / 1 szt.
Dwustronnie foliowane podkładki pod monoporcje z wygodnym uchwytem. Przeznaczone do prezentacji i serwowania wyrobów cukierniczych.
Seria podkładek wykonanych z cienkiego, sztywnego kartonu dopuszczonego do kontaktu z żywnością.
Przeznaczone są do serwowania kawałków ciasta, monoporcji, małych deserów oraz czekoladek i pralin.
Idealnie sprawdzą się na różnego rodzaju zorganizowanych przyjęciach i bankietach.
Posiadają dwustronną foliową powłokę, która zabezpiecza podkładki przez działaniem wilgoci i tłuszczu oraz wygodny uchwyt.
Podkładki sprzedawane są bez opakowania ochronnego - oferta dotyczy 1 sztuki.
Indeks: PAPILART57
Marka: PAPILART
Indeks: PAPILART136
Marka: PAPILART
Indeks: PAPILART56
Marka: PAPILART
Indeks: PAPILART139
Marka: PAPILART
Indeks: GODAN85
Marka: GODAN
Akrylowa dekoracja na tort! Złoty topper z napisem "Chrzest Święty". Prosty sposób na efektowną dekorację tortu dla dziecka. Artykuł dekoracyjny przeznaczony do kontaktu z żywnością.
Indeks: MODECOR1236
Marka: MODECOR
Błyszczący barwnik w postaci sprayu do dekoracji powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej czy marcepanu. Produkt na bazie alkoholu etylowego, nie zawiera w składzie bieli tytanowej (E171).
Indeks: SWEETDECOR294
Marka: SWEET DECOR
Solidnie wykonany podkład ze styroduru z nakładką w kolorze białym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
Indeks: CALLEBAUT64
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowy produkt - tłuszcz kakaowy (masło kakaowe) w postaci bardzo drobnego proszku o neutralnym smaku i aromacie. Pozwala na odpowiednie przeprowadzenie procesu temperowania czekolady. Stosowany do tworzenia marynat z dodatkiem przypraw i ziół oraz do przyrządzania potraw - smażenia, pieczenia czy grillowania.
Dwustronnie foliowane podkładki pod monoporcje z wygodnym uchwytem. Przeznaczone do prezentacji i serwowania wyrobów cukierniczych.