
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Wymiary:
Materiał: karton
Kolor: złoty
Kształt: okrągły, karbowany brzeg
Rodzaj: gruby, sztywny, jednostronnie foliowany
Przeznaczenie: przechowywanie, transport i serwowanie różnego rodzaju wypieków, w tym cięższych ciast i tradycyjnych tortów.
Opakowanie: 1 szt.
Opakowanie zbiorcze: 25 szt.
Seria produktowa: microtriplo
Indeks: POLKRYS07
Marka: SEMPRE
Pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Indeks: GRODRUK18
Marka: SEMPRE
Pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Indeks: CALLEBAUT11
Marka: CALLEBAUT
Indeks: FSOPAKOWANIA46
Marka: FS OPAKOWANIA
Uniwersalne pudełko samoskładające z wygodną rączką. Idealnie sprawdzi się do pakowania pojedynczych kawałków ciasta.
Indeks: MODECOR804
Marka: MODECOR
Indeks: SWEETDECOR167
Marka: SWEET DECOR
Indeks: MODECOR434(1)
Marka: MODECOR
Indeks: DECORA18
Marka: DECORA
Indeks: DEKORPOL1009
Marka: MODECOR
Indeks: DECORA13
Marka: DECORA
Indeks: MODECOR1200
Marka: MODECOR
Solidnie wykonany, kartonowy podkład z dekoracyjną powłoką w kolorze białym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
Indeks: SWEETDECOR174
Marka: SWEET DECOR
Indeks: DECORA06
Marka: DECORA
Indeks: SWEETDECOR177
Marka: SWEET DECOR
Indeks: SWEETDECOR173
Marka: SWEET DECOR
Indeks: MODECOR1201
Marka: MODECOR
Solidnie wykonany, kartonowy podkład z dekoracyjną powłoką w kolorze białym. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.
Indeks: DECORA22
Marka: DECORA
Dekoracyjny i solidnie wykonany tekturowy podkład z metaliczną powłoką zabezpieczającą. Idealnie sprawdzi się do transportu, przechowywania i ekspozycji cięższych ciast i tortów. Będzie również doskonałą podstawą dla tortu piętrowego.