Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
op. 5 kg CARAVELLA COVER AVORIO MASTER MARTINI - gotowy krem do oblewania o smaku białej czekolady
Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.
Opis produktu
CARAVELLA - to linia profesjonalnych produktów do cukiernictwa obejmująca gotowe do użycia kremy do smarowania, nadzienia i polewy. Seria została stworzona z myślą o usprawnieniu pracy w profesjonalnych punktach cukierniczych i gastronomicznych. Produkty przeznaczone są do łatwego przygotowywania polew cukierniczych, nadzień i dekoracji. Produkty z linii Caravella stosowane są do urozmaicania ciast kruchych (tart, tartaletek, ciasteczek itp.), ciast drożdżowych (bułeczki, brioszki, drożdżówki, rogaliki itp.), wyrobów z ciasta francuskiego, deserów (mrożonych i lodowych) oraz do wypełniania korpusów czekoladowych, pralin czekoladowych itp. Produkty wytwarzane są bez dodatku utwardzonych tłuszczów roślinnych. Caravella to linia produktów - gotowych do użycia, o wszechstronnym zastosowaniu, stworzonych dla profesjonalistów, które charakteryzujących się bardzo dobrym stosunkiem jakości do ceny. Stosowanie gotowych wyrobów i półproduktów zapewnia powtarzalną jakość serwowanych wyrobów.
CARAVELLA COVER, TO:
-
wyspecjalizowany krem do stosowania jako polewa,
-
do oblewania i dekorowania ciast, tortów, monoporcji i deserów,
-
produkt gotowy do użycia, wymaga jedynie upłynnienia przed zastosowaniem,
-
zapewnia gładką, błyszczącą i jednorodną powierzchnię,
-
polewa pozostaje elastyczna nawet mocno schłodzona,
-
pozwala na łatwe porcjowanie wyrobów,
-
nie sztywnieje, nie pęka i nie oddziela się od powierzchni wyrobów,
-
kremowa struktura polewy, nie spływa z produktu,
-
idealnie sprawdza się jako nośnik smakowy do kremów.
Zastosowanie - polewa w postaci kremu - do oblewania, glazurowania i dekorowania wyrobów cukierniczych takich, jak: ciasta, torty musowe, desery, monoporcje.
CARAVELLA COVER AVORIO - to gotowa polewa o delikatnym smaku mleka i śmietanki z wyczuwalnymi nutami karmelu i wanilii. Produkt wymaga upłynnienia przed użyciem. Wysokogatunkowa polewa o smaku białej czekolady i kremowej konsystencji, przeznaczona do stosowania na zimno. Produkt do profesjonalnego zastosowania.
Składniki: cukier, nieuwodornione oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, słonecznikowy), mleko w proszku (20%), odtłuszczone mleko w proszku (10%), emulgator: lecytyna słonecznikowa (E322), aromaty; produkt bezglutenowy; może zawierać śladowe ilości soi oraz orzechów.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; optymalna temperatura przechowywania to 16-20°C; do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie czystych i suchych przyborów; po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 2438/585 kJ/kcal |
Tłuszcz | 39.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 17.0 g |
Węglowodany | 50.0 g |
w tym cukry | 50.0 g |
Białko | 8.5 g |
Sól | 0.36 g |
Szczegóły produktu
- NUMER KATALOGOWY
- AX52CU / AX52CD
- MASA NETTO
- 5.0 KILOGRAMÓW
- OPAKOWANIE
- WIADERKO Z POKRYWĄ I FOLIĄ ZABEZPIECZAJĄCĄ
- RODZAJ
- POLEWA W POSTACI KREMU
- RODZAJ
- GOTOWA POLEWA CUKIERNICZA
- AROMAT
- NUTY WANILIOWE I KARMELOWE
- SMAK
- BIAŁA CZEKOLADA (MLECZNO/ŚMIETANKOWY)
- KONSYSTENCJA
- KREMOWA
- PRZEZNACZENIE
- DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
- ZASTOSOWANIE
- WYMAGA UPŁYNNIENIA PRZED UŻYCIEM
- ZASTOSOWANIE
- DO OBLEWANIA WYROBÓW CUKIERNICZYCH
- APLIKACJE
- GLAZUROWANIE CIAST, TORTÓW, MONOPORCJI I DESERÓW
- SERIA PRODUKTOWA
- MARTINI PROFESSIONAL
- MOŻLIWOŚĆ CHŁODZENIA
- TAK
- MOŻLIWOŚĆ MROŻENIA
- TAK
- MOŻLIWOŚĆ SZOKOWEGO ZAMRAŻANIA
- TAK
- MOŻLIWOŚĆ PIECZENIA
- NIE
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Trapezowy nóż do czekolady.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Soczysty aromat świeżo zerwanych zielonych jabłek, piękna barwa i lekko cierpki smak o zrównoważonej słodyczy. To właśnie syrop zielone jabłko. Niezwykle wszechstronny i uniwersalny w zastosowaniu. Idealny do orzeźwiających napojów gazowanych, lemoniady, piwa, koktajli, drinków i deserów.