op. 1 kg GRANELLA DI ZUCCHERO LAPED - drobne granulki cukru perlistego do zapiekania i dekoracji - 3 mm

Indeks: LAPED26
Marka:
27,00 zł (23% VAT)
2,70 zł / 100 g

21,95 zł netto

DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Magazyn: 19 szt.

Opis produktu

Zuccheri da decorazione - to linia profesjonalnych produktów do cukiernictwa obejmująca cukry do dekoracji wyrobów cukierniczych. Cukry dekoracyjne powstają przy użyciu technologii, która zapewnia stabilność podczas procesu pieczenia. Cukry nie wchłaniają wilgoci zawartej w produkcie, nie kruszą się i doskonale trzymają się na powierzchni wypieków. Przeznaczone są przede wszystkim do dekoracji wypieków z ciasta drożdżowego i ciasta na zakwasie. Doskonale sprawdzą się do zapiekania na powierzchni wyrobów z ciasta kruchego czy francuskiego. Linia produktów - gotowych do użycia, o wszechstronnym zastosowaniu, stworzonych dla profesjonalistów, które charakteryzujących się bardzo dobrym stosunkiem jakości do ceny. Stosowanie gotowych wyrobów i półproduktów zapewnia powtarzalną jakość serwowanych wyrobów.

Drobny cukier perlisty do dekoracji wypieków!

Chrupiące granulki cukru do zapiekania!

Granulowany cukier do zapiekania stosowany jest do ozdabiania - ciast kruchych (tart, tartaletek, ciasteczek itp.), ciast drożdżowych (bułeczki, brioszki, drożdżówki, rogaliki itp.) czy wyrobów z ciasta francuskiego. Produkt gotowy do użycia - wystarczy posypać powierzchnię produktów przed procesem pieczenia. Cukier ma postać wydłużonych granulek (pałeczek) o białej barwie.

Granella di zucchero:

  • termostabilny cukier do zapiekania,

  • w postaci wydłużonych granulek (pałeczek),

  • o charakterystycznej białej barwie,

  • produkt gotowy do użycia,

  • do stosowania na powierzchni wypieków,

  • do nakładania przed procesem pieczenia,

  • nie pochłania wilgoci z produktu,

  • nie kruszy się i nie odpada z powierzchni produktu,

  • do dekoracji i urozmaicania wypieków.

Granulki cukrowe do zapiekania i dekoracji!

Posypka cukrowa do Panettone!

Cukier do dekoracji wielkanocnej babki!

Granulki cukrowe do makowca!

Chrupiący cukier do croissantów i rogalików!

Chrupiący dodatek lub posypka dekoracyjna do: croissantów, rogalików, babeczek, ciasteczek, brioszki, słodkiego pieczywa, bułeczek śniadaniowych, drożdżówek, gofrów, panettone, babki, makowca, piernika, pierniczków, wypieków na zakwasie i czego tylko potrzebujesz!

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU
NAZWA HANDLOWA GRANELLA DI ZUCCHERO
WYMIARY 3 MM
ROZMIAR DROBNY
MASA NETTO 1.0 KG
OPAKOWANIE TORBA LAMINOWANA
RODZAJ CUKIER GRANULOWANY DO ZAPIEKANIA
KSZTAŁT WYDŁUŻONE GRANULKI / PAŁECZKI
BARWA BIAŁA
SMAK SŁODKI
PRZEZNACZENIE DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE DO DEKORACJI WYPIEKÓW

Składniki: cukier; produkt nie zawiera alergenów.

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; optymalna temperatura przechowywania to 16-20°C; do nakładania produktu należy używać wyłącznie czystych i suchych przyborów; po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 1700/400 kJ/kcal
Tłuszcz 0.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0.0 g
Węglowodany 100.0 g
w tym cukry 100.0 g
Białko 0.0 g
Sól 0.0 g

Szczegóły produktu