20,00 zł / 1 kg
- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
- AKCESORIA CUKIERNICZE
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY CUKROWEJ I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- POZOSTAŁY DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- TERMOMETRY I MIERNIKI GASTRONOMICZNE
- SYFONY I AKCESORIA
- ROBOT COUPE
- BLENDERY VITAMIX
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- GOFROWNICE I AKCESORIA DO GOFRÓW
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
op. 1 kg GRANELLA DI ZUCCHERO LAPED - drobne granulki cukru perlistego do zapiekania i dekoracji - 3 mm
Cukier perlisty do dekoracji wypieków! Granulki cukrowe do zapiekania i dekoracji! Posypka cukrowa do Panettone! Cukier do dekoracji wielkanocnej babki! Granulki cukrowe do makowca! Chrupiący cukier do croissantów i rogalików!
Termostabilny cukier do zapiekania w postaci wydłużonych granulek o białej barwie. Idealny do dekoracji powierzchni wypieków. Biała posypka cukrowa do zapiekania.
Zuccheri da decorazione - to linia profesjonalnych produktów do cukiernictwa obejmująca cukry do dekoracji wyrobów cukierniczych. Cukry dekoracyjne powstają przy użyciu technologii, która zapewnia stabilność podczas procesu pieczenia. Cukry nie wchłaniają wilgoci zawartej w produkcie, nie kruszą się i doskonale trzymają się na powierzchni wypieków. Przeznaczone są przede wszystkim do dekoracji wypieków z ciasta drożdżowego i ciasta na zakwasie. Doskonale sprawdzą się do zapiekania na powierzchni wyrobów z ciasta kruchego czy francuskiego. Linia produktów - gotowych do użycia, o wszechstronnym zastosowaniu, stworzonych dla profesjonalistów, które charakteryzujących się bardzo dobrym stosunkiem jakości do ceny. Stosowanie gotowych wyrobów i półproduktów zapewnia powtarzalną jakość serwowanych wyrobów.
Drobny cukier perlisty do dekoracji wypieków!
Chrupiące granulki cukru do zapiekania!
Granulowany cukier do zapiekania stosowany jest do ozdabiania - ciast kruchych (tart, tartaletek, ciasteczek itp.), ciast drożdżowych (bułeczki, brioszki, drożdżówki, rogaliki itp.) czy wyrobów z ciasta francuskiego. Produkt gotowy do użycia - wystarczy posypać powierzchnię produktów przed procesem pieczenia. Cukier ma postać wydłużonych granulek (pałeczek) o białej barwie.
Granella di zucchero:
-
termostabilny cukier do zapiekania,
-
w postaci wydłużonych granulek (pałeczek),
-
o charakterystycznej białej barwie,
-
produkt gotowy do użycia,
-
do stosowania na powierzchni wypieków,
-
do nakładania przed procesem pieczenia,
-
nie pochłania wilgoci z produktu,
-
nie kruszy się i nie odpada z powierzchni produktu,
-
do dekoracji i urozmaicania wypieków.
Granulki cukrowe do zapiekania i dekoracji!
Posypka cukrowa do Panettone!
Cukier do dekoracji wielkanocnej babki!
Granulki cukrowe do makowca!
Chrupiący cukier do croissantów i rogalików!
Chrupiący dodatek lub posypka dekoracyjna do: croissantów, rogalików, babeczek, ciasteczek, brioszki, słodkiego pieczywa, bułeczek śniadaniowych, drożdżówek, gofrów, panettone, babki, makowca, piernika, pierniczków, wypieków na zakwasie i czego tylko potrzebujesz!
CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU | |
NAZWA HANDLOWA | GRANELLA DI ZUCCHERO |
WYMIARY | 3 MM |
ROZMIAR | DROBNY |
MASA NETTO | 1.0 KG |
OPAKOWANIE | TORBA LAMINOWANA |
RODZAJ | CUKIER GRANULOWANY DO ZAPIEKANIA |
KSZTAŁT | WYDŁUŻONE GRANULKI / PAŁECZKI |
BARWA | BIAŁA |
SMAK | SŁODKI |
PRZEZNACZENIE | DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO |
ZASTOSOWANIE | DO DEKORACJI WYPIEKÓW |
Składniki: cukier; produkt nie zawiera alergenów.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; optymalna temperatura przechowywania to 16-20°C; do nakładania produktu należy używać wyłącznie czystych i suchych przyborów; po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 1700/400 kJ/kcal |
Tłuszcz | 0.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.0 g |
Węglowodany | 100.0 g |
w tym cukry | 100.0 g |
Białko | 0.0 g |
Sól | 0.0 g |
Indeks: RÓŻNE97/2
8 kg CUKIER PUDER NIETOPLIWY DO DEKORACJI
Do dekoracji pączków na tłusty czwartek i ciast pieczonych na tłuszczu. Nie topi się!
12,19 zł / 1 kg
Indeks: PAPILART178
Marka: NOVACART
FORMA MBC 159-84 OKRĄGŁA FORMA Z KOMINEM NOVACART ∅ 159 x h 84 mm papierowa forma do wypieku babek
2,00 zł / 1 szt.
Indeks: PAPILART189
Marka: NOVACART
20 szt. FORMA PANETTONE 110-85 NOVACART ∅ 110 mm x h 85 mm forma do pieczenia Panettone z cienkiej tektury
1,00 zł / 1 szt.
Indeks: PAPILART188
Marka: NOVACART
20 szt. FORMA PANETTONE 134-95 NOVACART ∅ 134 mm x h 95 mm forma do pieczenia Panettone z cienkiej tektury
1,05 zł / 1 szt.
Indeks: PAPILART192
Marka: NOVACART
∅ 130 mm x h 80 mm OKRĄGŁA FORMA DO PIECZENIA Z RANTEM GBM 130-80 GARDENIA NOVACART z tektury falistej w kolorze brązowym
Okrągła forma papierowa jednorazowego użytku - wykonana z tektury falistej przeznaczonej do recyklingu. Doskonale sprawdzi się do wypieku i prezentacji ciasta drożdżowego oraz placków z owocami.
2,30 zł / 1 szt.
Indeks: DECORA49
Marka: DECORA
PANDORO 750G DECORA 210 x h 160 mm - aluminiowa forma do wypieku włoskiego słodkiego chleba
Aluminiowa forma do wypieku tradycyjnego włoskiego ciasta - "pandoro" - słodkiego chleba o delikatnej strukturze i lekko waniliowym aromacie. Charakterystyczny kształt ośmioramiennej gwiazdy w podstawie.
Indeks: MASTERMARTINI98
Marka: Master Martini
op. 10 kg GRANELLA DI ZUCCHERO AE42ZG MASTER MARTINI - biały granulowany cukier perlisty do zapiekania - termostabilny
Cukier perlisty do dekoracji wypieków! Granulki cukrowe do zapiekania i dekoracji! Posypka cukrowa do Panettone! Cukier do dekoracji wielkanocnej babki! Granulki cukrowe do makowca! Chrupiący cukier do croissantów i rogalików! Termostabilny cukier do zapiekania w postaci wydłużonych granulek o białej barwie. Idealny do dekoracji powierzchni wypieków....
20,50 zł / 1 kg
Panettone, Colomba di Pasqua, Pandoro – Szkolenie Cukiernicze z Yaroslavem Semkiv
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS 5 wypieków w jeden dzień
62,20 zł / 1 kg
Indeks: CALLEBAUT117
Marka: CALLEBAUT
400 g MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 823-E0-D94 CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
103,00 zł / 1 kg
Indeks: FOODCOLOURS260
Marka: FOOD COLOURS
20g MYSTERIOUS GREEN POWERGEL PROFESSIONAL barwnik w żelu ZIELONY CIEEMNY PG-156 Food Colours
40,00 zł / 100 g
Indeks: BARIMA08/1
Marka: BARBARA LUIJCKX
200 g POSYPKA DUO BARBARA DECOR dekoracyjne wiórki białej i ciemnej czekolady 9 x 5 mm (produkt konfekcjonowany)
Dekoracyjna posypka czekoladowa w formie drobnych wiórków o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
9,50 zł / 100 g