op. 1 kg Nietopliwy Cukier Puder - do dekoracji wypieków i wyrobów cukierniczych
Nietopniejący cukier puder do dekoracji wypieków i wyrobów cukierniczych. Doskonały do posypywania gofrów, pączków, babki wielkanocnej i świątecznego makowca.
Cukier perlisty do dekoracji wypieków! Granulki cukrowe do zapiekania i dekoracji! Posypka cukrowa do Panettone! Cukier do dekoracji wielkanocnej babki! Granulki cukrowe do makowca! Chrupiący cukier do croissantów i rogalików!
![]()
Termostabilny cukier do zapiekania w postaci wydłużonych granulek o białej barwie. Idealny do dekoracji powierzchni wypieków. Biała posypka cukrowa do zapiekania.
![]()
Opis produktu
Zuccheri da decorazione - to linia profesjonalnych produktów do cukiernictwa obejmująca cukry do dekoracji wyrobów cukierniczych. Cukry dekoracyjne powstają przy użyciu technologii, która zapewnia stabilność podczas procesu pieczenia. Cukry nie wchłaniają wilgoci zawartej w produkcie, nie kruszą się i doskonale trzymają się na powierzchni wypieków. Przeznaczone są przede wszystkim do dekoracji wypieków z ciasta drożdżowego i ciasta na zakwasie. Doskonale sprawdzą się do zapiekania na powierzchni wyrobów z ciasta kruchego czy francuskiego. Linia produktów - gotowych do użycia, o wszechstronnym zastosowaniu, stworzonych dla profesjonalistów, które charakteryzujących się bardzo dobrym stosunkiem jakości do ceny. Stosowanie gotowych wyrobów i półproduktów zapewnia powtarzalną jakość serwowanych wyrobów.
![]()
![]()
Granulowany cukier do zapiekania stosowany jest do ozdabiania - ciast kruchych (tart, tartaletek, ciasteczek itp.), ciast drożdżowych (bułeczki, brioszki, drożdżówki, rogaliki itp.) czy wyrobów z ciasta francuskiego. Produkt gotowy do użycia - wystarczy posypać powierzchnię produktów przed procesem pieczenia. Cukier ma postać wydłużonych granulek (pałeczek) o białej barwie.
![]()
Granella di zucchero:
termostabilny cukier do zapiekania,
w postaci wydłużonych granulek (pałeczek),
o charakterystycznej białej barwie,
produkt gotowy do użycia,
do stosowania na powierzchni wypieków,
do nakładania przed procesem pieczenia,
nie pochłania wilgoci z produktu,
nie kruszy się i nie odpada z powierzchni produktu,
do dekoracji i urozmaicania wypieków.
![]()
![]()
Chrupiący dodatek lub posypka dekoracyjna do: croissantów, rogalików, babeczek, ciasteczek, brioszki, słodkiego pieczywa, bułeczek śniadaniowych, drożdżówek, gofrów, panettone, babki, makowca, piernika, pierniczków, wypieków na zakwasie i czego tylko potrzebujesz!
![]()
| CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU | |
| NAZWA HANDLOWA | GRANELLA DI ZUCCHERO |
| WYMIARY | 3.5 MM |
| ROZMIAR | ŚREDNI |
| MASA NETTO | 1.0 KG |
| OPAKOWANIE | TORBA LAMINOWANA |
| RODZAJ | CUKIER GRANULOWANY DO ZAPIEKANIA |
| KSZTAŁT | WYDŁUŻONE GRANULKI / PAŁECZKI |
| BARWA | BIAŁA |
| SMAK | SŁODKI |
| PRZEZNACZENIE | DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO |
| ZASTOSOWANIE | DO DEKORACJI WYPIEKÓW |
![]()
Składniki: cukier; produkt nie zawiera alergenów.
![]()
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; optymalna temperatura przechowywania to 16-20°C; do nakładania produktu należy używać wyłącznie czystych i suchych przyborów; po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów.
![]()
![]()
| WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
| Wartość energetyczna | 1700/400 kJ/kcal |
| Tłuszcz | 0.0 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.0 g |
| Węglowodany | 100.0 g |
| w tym cukry | 100.0 g |
| Białko | 0.0 g |
| Sól | 0.0 g |
![]()
![]()
![]()
![]()
Szczegóły produktu