- Obniżka
Idealne rozwiązanie podczas prowadzenia sprzedaży na wynos w każdej cukierni czy piekarni - kartonowe pudełko do pakowania różnego rodzaju wielkanocnych wypieków i tortów.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Idealne rozwiązanie podczas prowadzenia sprzedaży na wynos w każdej cukierni czy piekarni - kartonowe pudełko do pakowania różnego rodzaju wielkanocnych wypieków i tortów.
Opis produktu
Sprzedaż produktów na wynos wymaga ich odpowiedniego opakowania i zabezpieczenia, aby nie uległy uszkodzeniu podczas transportu. Różnego rodzaju słodkie wypieki i desery wymagają szczególnego rodzaju zabezpieczenia z uwagi na swoją delikatną strukturę. Idealnym rozwiązaniem do transportu oraz przechowywania wypieków są tekturowe pudełka. Opakowania jednorazowe przeznaczone są przede wszystkim dla cukierni, piekarni i kawiarni, jednak doskonale sprawdzą się również podczas imprez rodzinnych czy okolicznościowych.
Pudełka wykonane są z kartonu o optymalnej sztywności, dzięki czemu sprawdzą się również do transportu tortów oraz wypieków z ciasta kruchego. Materiał, z którego wykonane są opakowania jest całkowicie bezpieczny i przeznaczony do kontaktu z żywnością oraz wykazuje odporność na krótkotrwałe działanie tłuszczu oraz wilgoci obecnej w produktach.
Pudełka klapowe są przeznaczone do pakowania, przechowywania i transportu różnego rodzaju wypieków (ciast, serników, tortów itp.). Format pudełek pozwala na ich piętrowe układanie, co znacząco ułatwia przechowywanie większej ilości wypieków. Doskonale sprawdzą się do sprzedaży wyrobów na wynos w każdej cukierni i pracowni cukierniczej.
Pudełka sprzedawane są na sztuki.
![]()
Szczegóły produktu
Idealne rozwiązanie podczas prowadzenia sprzedaży na wynos w każdej cukierni czy piekarni - kartonowe pudełko do pakowania różnego rodzaju wielkanocnych wypieków i tortów.
Idealne rozwiązanie podczas prowadzenia sprzedaży na wynos w każdej cukierni czy piekarni - kartonowe pudełko do pakowania różnego rodzaju wielkanocnych wypieków i tortów.
Barwnik w sprayu dający efekt jedwabistego zamszu na powierzchni ciast, tortów i monoporcji. Barwnik na bazie masła kakaowego - nie zawiera bieli tytanowej (E171).
400 g MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 823-E0-D94 CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
1 kg ŻELATYNA W LISTKACH SILVER EWALD-GELATINE żelatyna wieprzowa w formie arkuszy
Żelatyna spożywcza pozyskiwana z kolagenu pochodzenia wieprzowego w formie listków.
Wkładka zapewniająca bezpieczny transport i przechowywanie Twoich dekoracyjnych muffinek i babeczek na każdą zaplanowaną okazję.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej