Sprzedaż produktów na wynos wymaga ich odpowiedniego opakowania i zabezpieczenia, aby nie uległy uszkodzeniu podczas transportu. Różnego rodzaju słodkie wypieki i desery wymagają szczególnego rodzaju zabezpieczenia z uwagi na swoją delikatną strukturę. Idealnym rozwiązaniem do transportu oraz przechowywania wypieków są tekturowe pudełka. Opakowania jednorazowe przeznaczone są przede wszystkim dla cukierni, piekarni i kawiarni, jednak doskonale sprawdzą się również podczas imprez rodzinnych czy okolicznościowych.
Delikatne bezowe ciasteczka migdałowe - makaroniki - wymagają szczególnego opakowania, które zabezpieczy je podczas przechowywania i transportu, a przy tym ładnie zaprezentuje dekoracyjne wyroby. Idealnym rozwiązaniem do pakowania dekoracyjnych makaroników są zasuwane pudełka z okienkiem. Opakowania na makaroniki składają się z zewnętrznej części z transparentnym foliowym okienkiem, które pozwala na prezentacje zawartości oraz wysuwanej wkładki. Wysuwana wkładka ułatwia pakowanie i zapobiega uszkodzeniu wyrobów podczas umieszczania w opakowaniu. Prosta i elegancka forma opakowań doskonale sprawdzi się do pakowania wyrobów podczas sprzedaży na wynos i sprzedaży okazjonalnej (np. upominki na przyjęciach). Pudełka doskonale sprawdzą się również do pakowania wyrobów czekoladowych oraz drobnych wypieków i ciasteczek.
Prostokątne pudełka dostępne są w trzech rozmiarach:
duże opakowanie na 12 sztuk makaroników - 200 mm x 90 mm x h 45 mm
średnie opakowanie na 6 sztuk makaroników - 200 mm x 45 mm x h 45 mm
małe opakowanie na 3 sztuki makaroników - 105 mm x 45 mm x h 45 mm
Mata cukiernicza z szablonem okręgów. Wykonana z włókna szklanego pokrytego powłoką silikonową. Doskonale sprawdzi się do wypieku makaroników, ciasta parzonego oraz pracy z czekoladą.
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.
Wysokiej jakości przecier marakuja o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
Seria suszonych kwiatów jadalnych o wyjątkowym smaku i aromacie. Idealne do dekoracji cukierniczych oraz jako dodatek do potraw czy napojów. Naturalny sposób na efektowną prezentację Twoich wyrobów.