
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
ZASTOSOWANIE LE FRUIT DE MONIN:
Le Fruit de Monin - to seria słodkich przecierów owocowych o wszechstronnym zastosowaniu.
Idealnie nadają się do lemoniad, napojów mrożonych, koktajli, drinków, piwa, deserów, wypieków i lodów.
Puree mają gładką, gęstą konsystencję, dzięki której z łatwością łączą się z innymi składnikami napojów.
Jako polewa będą doskonałym uzupełnieniem deserów, lodów i ciast. Wytwarzane są z dodatkiem wyłącznie naturalnych aromatów i barwników.
Rozlewane są do nieprzezroczystych butelek z dozownikiem, które chronią przed działaniem światła słonecznego oraz ułatwiają porcjowanie.
Puree po otwarciu należy przechowywać w warunkach chłodniczych i zużyć w ciągu 4 tygodni.
Standardowe proporcje do zastosowania w napojach do 1:6 (1 porcja puree na 6 porcji płynu).
Składniki: cukier, woda, mleko kokosowe, wiórki kokosowe, mleko skondensowane, aromat naturalny, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa (E415),
substancja emulgująca: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych (E471), regulator kwasowości: kwas winowy (E334),
substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202); zawiera mleko.
(zawiera równowartość 30% orzecha kokosowego)
Nazwa: COCONUT LE FRUIT DE MONIN
Smak: kokos
Barwa: biała, mętna
Konsystencja: gęsta, gładka
Opakowanie: 0,5 l (500 ml/0,63 kg - butelka plastikowa z dozownikiem)
Warunki przechowywania:
- zamknięty produkt przechowywać w czystym, suchym i chłodnym miejscu; chronić przez bezpośrednim działam promieni słonecznych;
- produkt po otwarciu należy spożyć w ciągu 4 tygodni; przechowywać w warunkach chłodniczych, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed działaniem obcych zapachów.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1550/367 kJ/kcal
- tłuszcz: 6,4 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 5,4 g
- węglowodany: 75,6 g
- w tym cukry: 74,3 g
- białko: 1,1 g
- sól: 0,04 g
Indeks: MONIN110
Marka: MONIN
PROMOCJA DOTYCZY PRODUKTU Z TERMINEM WAŻNOŚCI 07/22
Indeks: KERRY41
Marka: RAVIFRUIT Kerry
Indeks: CALLEBAUT100
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowe połączenie białej czekolady z aromatem pomarańczowym o nietuzinkowej i wyrazistej barwie - idealna do barwienia i aromatyzowania. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
Indeks: KERRY43
Marka: RAVIFRUIT Kerry
Indeks: KERRY41
Marka: RAVIFRUIT Kerry
Indeks: KERRY58
Marka: RAVIFRUIT Kerry
Indeks: KERRY51
Marka: RAVIFRUIT Kerry
Indeks: COMPRITAL373
Marka: COMPRITAL
Przecier z owoców mango bez dodatku cukru i dodatków spożywczych. Przeznaczony do produkcji lodów (rzemieślniczych, włoskich) oraz wyrobów cukierniczych.
Indeks: KERRY56
Marka: RAVIFRUIT Kerry
Przecier z owoców mandarynki (90%) z dodatkiem cukru (10%).
Indeks: KERRY25
Marka: RAVIFRUIT Kerry
Indeks: KERRY57
Marka: RAVIFRUIT Kerry
Indeks: KERRY49
Marka: RAVIFRUIT Kerry
Indeks: KERRY47
Marka: RAVIFRUIT Kerry
Indeks: KERRY59
Marka: RAVIFRUIT Kerry