450,00 zł / 100 ml
- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
- AKCESORIA CUKIERNICZE
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY CUKROWEJ I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- POZOSTAŁY DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- TERMOMETRY I MIERNIKI GASTRONOMICZNE
- SYFONY I AKCESORIA
- ROBOT COUPE
- BLENDERY VITAMIX
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- GOFROWNICE I AKCESORIA DO GOFRÓW
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
ZASTOSOWANIE LE SIROP DE MONIN:
LE SIROP DE MONIN - seria słodkich syropów owocowych na bazie cukru i wody z naturalnymi barwnikami i aromatami.
Wydajne i uniwersalne w zastosowaniu, idealnie sprawdzą się w napojach i różnego rodzaju wyrobach cukierniczych.
Syropów owocowych nie należy jednak używać do kaw z gorącym mlekiem, ponieważ powodują one ścinanie białek mleka.
Rozlewane są do eleganckich szklanych butelek o pojemności 700 ml, do których idealnie pasują pompki 5 ML oraz 10 ML
Przy stosowaniu pompek do dozowania syropów należy pamiętać o ich regularnym czyszczeniu ciepłą wodą.
Syropy owocowe po otwarciu należy przechowywać w temperaturze pokojowej i zużyć w ciągu 3 miesięcy.
Standardowe proporcje do zastosowania w napojach do 1:8 (1 porcja syropu na 8 porcji płynu).
Składniki: cukier, woda, zagęszczony sok ananasowy (3,1%), zagęszczony sok cytrynowy, naturalny aromat, substancje emulgujące: guma arabska (E414), estry glicerolu i żywicy roślinnej (E445), barwniki: luteina (E161b).
Nazwa: PINEAPPLE LE SIROP DE MONIN
Smak: ananas
Barwa: żółta
Konsystencja: płynna
Opakowanie: 0,7l (700 ml/70cl szklana butelka)
Warunki przechowywania:
- zamknięty produkt przechowywać w czystym, suchym i chłodnym miejscu; chronić przez bezpośrednim działam promieni słonecznych;
- produkt po otwarciu należy spożyć w ciągu 3 miesięcy; przechowywać w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1376/329 kJ/kcal
- tłuszcz: 0,0 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,0 g
- węglowodany: 81,0 g
- w tym cukry: 81,0 g
- białko: 0,0 g
- sól: 0,03 g
22,50 zł / 1 szt.
Indeks: MASTERMARTINI22
Marka: Master Martini
op. 5 kg CARAVELLA COVER AVORIO AX52CU MASTER MARTINI gotowy krem do oblewania o smaku białej czekolady
Gotowa do użycia polewa w postaci kremu wymagającego - jedynie - upłynnienia przed użyciem. Pozwala w łatwy sposób uzyskać gładką, jednorodną i błyszczącą powierzchnię wyrobów. Kremowa konsystencja, która pozostaje elastyczna nawet po mocnym schłodzeniu.
39,50 zł / 1 kg
60,01 zł / 1l
Indeks: MONIN375
Marka: MONIN
0.7 L PURE PEACH APRICOT UNSWEETENED CONCENTRATE BY MONIN brzoskwinia i morela - koncentrat do napojów bez dodatku cukru
Czysty smak bez dodatku cukru - rewolucyjna gama koncentratów do rozcieńczania bez dodatku cukru. Przygotowane na bazie soku owocowego - idealne do zimnych i gorących napojów.
63,14 zł / 1l
Indeks: BARIMA529
Marka: BARBARA LUIJCKX
400 ml ZMRAŻACZ DO CZEKOLADY W SPRAYU FP044823 BARIMA ARTISANAL do szybkiego schładzania powierzchni wyrobów cukierniczych
Zmrażacz spożywczy pozwala na szybkie schłodzenie wyrobów czekoladowych podczas łączenia elementów figurek i rzeźb z czekolady.
28,75 zł / 100 ml